2023 yaz sezonunda öne çıkan aksesuar trendleri nelerdir? Yaz modasına uygun aksesuarlar

Taze, dinamik ve canlı günlerin eşsiz hakimiyetini gözler önüne seren yaz aylarında gardırobumuzda da enerjik bir etkiye yer açıyoruz. Özellikle 2023 yaz sezonunda değişen trendlerle beraber tarzınıza zengin dokunuşlar yapabilirsiniz. Peki 2023 yaz sezonunda hangi aksesuarlar kullanılmalı? İşte tüm detaylar haberin devamında...

İpek elbiseler, büyük çantalar, ferah hissettiren keten dokular, şehir kaftanları, neon renkler ve doğadan ilham alan tropikal desenlerin hakimiyet kurduğu 2023 yaz sezonunda doğanın enerjisini gardıroplarımıza taşıyoruz. Kült parçalar ve yenilikçi bir bakış açısının harmanlandığı bu günlerde plaj modası, canlı yaz renkleri, yaz akşamlarına uygun elbise modelleri moda tutkunları tarafından hızla araştırılıyor. Özellikle şık bir görünümün püf noktası olan aksesuarlar bu yaz daha fazla ön plana çıkmaya başladı. Pötikare fularlar, renkli camlı güneş gözlükleri ve rengarenk kova şapkaların dikkat çektiği 2023 yazında aksesuarlarla görünümünüzü zenginleştirebilirsiniz. Gelin, şehrin sokaklarına renk getirecek yaz modası tüyolarına birlikte göz atalım.

Kıyafete göre aksesuar nasıl seçilir? Doğru aksesuar seçimi nasıl olmalı?İLİŞKİLİ HABERKıyafete göre aksesuar nasıl seçilir? Doğru aksesuar seçimi nasıl olmalı?

  • YAZ MODASININ DEMİRBAŞI: GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ

Yaz aksesuarları denildiği zaman akla ilk gelen parça elbette güneş gözlükleri oluyor. Güneşten koruyucu özelliğiyle bir aksesuardan daha fazlası olarak hafızalara kazınan güneş gözlükleri her dönem, her stil, her yaş ve her yüz şekline uygun olacak şekilde binlerce tasarımla piyasada kendine yer buluyor.

Yaz modası

Yaz modası

2023 yaz sezonunda ise pilot gözlükler oldukça dikkat çekici bir etkiye sahip. Özellikle büyük ebatlardaki ve renkli camlı pilot gözlükleri herkes tarafından beğeni topluyor.

Yaz aksesuarları

Yaz aksesuarları

Bunun dışında vintage parçalara karşı koyamayanlar da bu yazın en şanslıları diyebiliriz! 90'lı yılların küçük siyah çerçeveleri ve 2000'li yılların renkli camlı modelleri bu sezon oldukça popüler.

Güneş gözlüğü

Güneş gözlüğü

Yeşil, sarı, mor, turuncu ve Barbiecore trendine göz kırpan canlı pembe tonlarına sahip dikdörtgen gözlük modelleri de iddialı ve çarpıcı görünmek isteyenler için eşsiz bir seçenek olacak.

2023 güneş gözlük modelleri

2023 güneş gözlük modelleri

Öte yandan Kim Kardashian ile özdeşleşen camlı ve geniş kenarlı bisikletçi gözlükleri de bu yıl moda dünyasını kasıp kavuruyor! Genellikle kargo pantolonlar, renkli crop üstler, mini baget çantalar ve yüksek tabanlı spor ayakkabılarla bir arada kullanılan bu bisikletçi gözlükleri yalnızca bu yazın değil tüm yılın en dikkat çeken parçası. 

2023 güneş gözlüğü trendleri

2023 güneş gözlüğü trendleri

  • RENGARENK BANDANALAR

2023 yaz trendlerinde en çok karşımıza çıkan parçalardan biri de rengarenk bandanalar oluyor. 2000'lerde moda dünyasında hakimiyetini ilan eden bandanalar, bu sezon çiçek ve pötikare desenleriyle adından söz ettiriyor. Dümdüz bir şekilde fönlenmiş saçlara fark katan bu stil önerisini mutlaka denemelisiniz.

Bandana trendi

Bandana trendi

  • AYRILMAZ DÖRTLÜ: KOLYE, BİLEKLİK, KÜPE VE YÜZÜK

Bir kıyafeti zenginleştiren en önemli parça ne dersek, şüphesiz takılar yanıtını verirdiniz. İşte bu yaz takılar adeta altın çağını yaşamaya hazırlanıyor. 3 boyutlu çiçekli küpelerin, kocaman çiçekli chokerlar, büyük boncuklu bileklikler ve taşlı halhalların dikkat çektiği bu sezon sofistike bir görünüm için inci detaylara da yer açabilirsiniz. 

Çiçekli küpeler

Çiçekli küpeler

Metal aksesuarları seviyorsanız altın renginin gümüşten daha popüler olduğunu söyleyebiliriz.

Altın renk takı modelleri

Altın renk takı modelleri

Parol nedir ve ne için kullanılır? Parol'un yan etkisi var mı? Parol 2023 fiyatı

İLİŞKİLİ HABER

Parol nedir ve ne için kullanılır? Parol'un yan etkisi var mı? Parol 2023 fiyatı
Marmara ve Ege’ye komşu Balıkesir kıyıları tatilcileri bekliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Marmara ve Ege’ye komşu Balıkesir kıyıları tatilcileri bekliyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0