2023 Sonbahar moda trendleri nelerdir? Sonbahar mevsiminde nasıl giyinilir?

2023 Sonbahar moda trendleri, hem podyumları hem sokağı hem de gardıropları ele geçirmeye hazırlanıyor. Renklerin ve desenlerin ön plana çıktığı yeni sezonda, kalıpları yıkarak konforun içinde şıklığı yansıtmak mümkün. Peki, 2023 sonbahar hangi renkler moda? 2023 Sonbahar moda trendleri nelerdir? İşte detaylar...

Yaz mevsiminin enerjik, dinamik ve parlak günlerine veda ettiğimiz şu günlerde eylül ayı bizi tüm huzuru ve dinginliğiyle karşılıyor. Yeni başlangıçlar ve yeni umutların yeşerdiği bu güzel ayda, doğanın renk paleti de benzersiz bir görünüme kavuşuyor. Doğadan ilham alan moda dünyası ise sonbahar mevsimiyle birlikte gardıroplara yenilikçi bir bakış açısını davet ediyor. İster ofiste toplantıdan toplantıya koşabileceğiniz, ister şık bir akşam yemeğinde haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz, ister dökülen yaprakların altında uzun bir yürüyüşe çıkabileceğiniz birbirinden eşsiz sonbahar moda tüyolarıyla birlikte siz de görünümünüze ışıltı katabilirsiniz. Gelin, 2023 sonbahar modasında öne çıkan trendlere birlikte göz atalım.

Üniversite kombini nasıl yapılır? Üniversitede ne giyilir?İLİŞKİLİ HABERÜniversite kombini nasıl yapılır? Üniversitede ne giyilir?

2023 SONBAHAR MODASINDA TREND RENKLER

Sonbahar/Kış 2023-2024 defilelerine göz attığımızda dünya modasına yön veren lüks ve köklü markaların kreasyonlarında canlı renklerle yumuşak, soft ve hafif geçişlere yer verildiğine şahit oluyoruz. Her yıl sıklıkla kullanılan bej, siyah, lacivert ve kahverengi gibi natürel tonların yanı sıra mevsimin dinamizmini yükseltmeyi hedefleyen kiremit kırmızısı, uçuk mavi, turuncu, sarı ve yeşil gibi renkler de koleksiyonlarda çokça tercih ediliyor.

Sonbahar modası

Sonbahar modası

Özellikle kırmızı, 2023 moda trend renkleri arasında adeta bir yıldız gibi parlıyor. İster tepeden tırnağa, ister detaylarla kırmızının ihtişamına şans verebilirsiniz

Sonbahar moda renkleri

Sonbahar moda renkleri

Renkler skalasında güçlü ve yakıcı enerjisiyle otoriter bir konum sergileyen bu canlı tonları stilinizde kullanırken nötr renklerle harmanlayabilir ve dengeli bir görünüm oluşturabilirsiniz.

2023 sonbahar renkleri

2023 sonbahar renkleri

2023 SONBAHAR MODA TRENDLERİ NELERDİR? SONBAHAR'DA NASIL GİYİNİLİR?

Sonbahar günlerine sıcaklığı davet eden sonbahar modasında güçlü ve rahat bir kadın profilinin esas alındığını görebiliyoruz. Konforu keskin çizgilerle birleştiren yeni sezon trendlerinde sıcak, samimi ve iddialı bir stil gözler önüne seriliyor. 

Sonbahar moda trendleri

Sonbahar moda trendleri

Bu sezonun öne çıkan parçalarından biri takım elbiseler oluyor. Özellikle 70'li yıllarda fırtına gibi esen İspanyol paça kesimli pantolonlar ve blazer ceketlerin uyumuna sıklıkla vurgu yapan bu trend, sokaklara şıklık ve rahatlığı davet ediyor.

2023 sonbahar modası

2023 sonbahar modası

Aynı zamanda ceket ve pantolon uyumu kadar bu sezon ceket ve etek uyumu da oldukça büyük beğeni topluyor.

Ceket ve etek kombini

Ceket ve etek kombini

Zamansız bir parça olan beyaz gömlekler de her kumaş ve modeliyle gardıroplara yeni bir soluk getiriyor. İster ipek oversize bir üst olarak ister yuvarlak yaka kazakların içerisine giyeceğiniz gömleklerle klasik ancak etkili bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Beyaz gömlek kombini

Beyaz gömlek kombini

Sonbahar demek sararan yapraklar, mis kokan çiçekler demek! Payetli, renkli, soluk, aplike her tür çiçek desenlerini bu sezon kıyafet seçimlerinize dahil edebilirsiniz.

Çiçek desenli çanta

Çiçek desenli çanta

Her sezon olduğu gibi bu yıl da pelerinler vazgeçilmez parçalardan biri olarak gardırobumuzun baş köşesine yerleşiyor. Pek çok desen ve renkle adından söz ettiren pelerinlerin yanı sıra pançolara da şans verebilirsiniz.

Pelerin ve panço kombini

Pelerin ve panço kombini

Serin sonbahar akşamlarının kurtarıcısı haline gelen büyük ve renkli şallar, bu mevsimin en sevilen detaylarından birini oluşturuyor. Eğer siyah ya da beyaz gibi renklerin ön plana çıktığı parçaları tercih edecekseniz renkli şallarla görünümünüzü zenginleştirebilirsiniz.

Örgü büyük şallar

Örgü büyük şallar

Eylül ayı ev dekorasyonu nasıl yapılır? Sonbahar ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Eylül ayı ev dekorasyonu nasıl yapılır? Sonbahar ev dekorasyonu
Çocuğu okula alıştırma duası var mıdır? Çocuğu okula alıştırmak için hangi dualar okunur?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuğu okula alıştırma duası var mıdır? Çocuğu okula alıştırmak için hangi dualar okunur?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0