77 yaşındaki Ajda Pekkan, sahne kostümüyle şaşırttı! Kedi kadın kostümüyle şarkı söyledi

Yaz boyunca verdiği konserler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Harbiye Açıkhava sahnesinde konser veren 77 yaşındaki Ajda Pekkan, giydiği kıyafet ile sosyal medyada gündem oldu. Konseri sırasında sahneye kedi kadın kostümüyle çıkan ünlü şarkıcı, dansları ve enerjisiyle bir kez daha hayrete düşürdü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkılarının yanı sıra sahne performanslarıyla da adından sık sık bahsettiren Ajda Pekkan, 16-17 Ekim'de Harbiye Açıkhava sahnesinde peş peşe konser verdiği konserler ile gündeme geldi.  Son konserinde sahneye kedi kadın kostümüyle çıkan ünlü şarkıcı, sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Ajda Pekkan, Cem Adrian'ın da konuk olduğu konseri sırasında sevilen şarkılarını yeniden seslendirdi. Sesi ve enerjisiyle adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı, bu kez konserde giydiği kıyafetiyle konuşuldu.

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

KEDİ KADIN KOSTÜMÜ GİYDİ!

Deri parçaları ile ön plana çıkan kedi kostümünü büyük küpeler ve parıltılı bir göz maskesiyle kombinleyen Ajda Pekkan'a sosyal medyadan olumlu olumsuz binlerce yorum geldi. Konseri boyunca göz aksesuarını hiç çıkarmayan ünlü şarkıcı, kostümü ile takipçilerinden tepki aldı. 

 Ajda Pekkan kedi kadın kostümü

Ajda Pekkan kedi kadın kostümü

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLER İKİYE BÖLÜNDÜ!

Bazı sosyal medya kullanıcıları Ajda Pekkan'ın tarzını beğendiğini dile getirirken bazı kullanıcılar, "Bu sefer olmamış", "Çöp poşeti giymiş zannettim", "Cadılar Bayramı için başarılı kostüm olurdu ama sahnede olmamış", "Robot gibi duruyor" şeklinde yorumda bulundu. 

Hande Erçel'in toplantı tarzı gündem oldu! Elbisesinin değeri...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'in toplantı tarzı gündem oldu! Elbisesinin değeri...

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0