Uzun etek nasıl kombinlenir?Tesettür uzun etek üstüne ne giyilir?En şık pileli etek modelleri

Son zamanların en çok sevilen trendleri arasında yer alan etek ve sweatshirt kombinleri çoğu zaman ne şekilde ve hangi parçalar ile kombinlenmesi konusunda kafa karışıklığına neden olabiliyor. Biz de özellikle bu tarz günlere kolaylık ve şıklık katabilmesi adına bu kombinleri nasıl yapabileceğinizi anlattık. İşte, rahat ve modern görünümler için en tatlı etek-sweatshirt kombinleri...

Haftanın 7 günü boyunca, özellikle işe ya da okula giderken 'yarın ben ne giyeceğim' derdi oldukça zorlu ve stresli hale gelebiliyor. Gardıroplar çoğu zaman ağzına kadar dolu olsa bile aslında birçok kişi kıyafetleri kombinlemekte genellikle zorluk yaşıyor ve nedense bu süreç hep 'giyecek hiçbir şeyim yok' cümlesi ile sona eriyor. Özellikle pazartesi günleri çok daha yoğun olarak karşılaşılan bu durum, çoğu zaman sürece yenik düşülerek baştan savma kombinler ile karşımıza çıkıyor. Bizde sizlere okul, iş veya kurs fark etmeksizin bir buluşmaya dahi giderken sendromsuz bir gün geçirebilmeniz için birbirinden tatlı kombinler hazırladık. Son zamanların en çok sevilen trendi etek ve sweatshirtler ile hazırladığımız bu kombinler ile gününüzü hem konforlu hem de şık bir görünüm ile geçirebilirsiniz. İşte, sizler için hazırladığımız kombin önerileri...

Beyaz gömlek kombini nasıl yapılır? Beyaz gömlek modelleri nasıl kombinlenir?İLİŞKİLİ HABERBeyaz gömlek kombini nasıl yapılır? Beyaz gömlek modelleri nasıl kombinlenir?

ETEK ÜSTÜNE SWEATSHİRT KOMBİNİ NASIL YAPILIR? ETEK SWEATSHİRT KOMBİNLERİ!

  • PASTEL TONLARININ EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ:

Son trendlerde oldukça sık görülen saten etekler, hem rahatlığı hem de şık görünümleri ile oldukça zarif bir görünümü elde etmenizi sağlıyor. Gerek tamamen şık gerekse çok daha spor parçalar ile beraber kullanabileceğiniz saten etekleri, farklı renklerde tercih ederek kombinlerinizde farklı tonlara yer verebilirsiniz. 

Şık ve rahat etek sweatshirt kombinleri

Şık ve rahat etek sweatshirt kombinleri

Özellikle her renk ile kolay kombinlenebilmesi ile ön plana çıkan beyaz rengini saten eteklerde tercih ederek zarafeti görünümlerinize taşıyabilirsiniz. Sendromsuz ve tatlı bir gün geçirebilmeniz için biz, SUUD COLLECTİON markasına ait bu şık parçayı LCWAIKIKI pamuk karışımlı minimal sweatshirt ile bir araya getirerek şıklığınızın yanında konforu da hissetmenizi istedik. PUMA ve SHAKA marka ayakkabı ve çanta seçenekleriyle pastel renkler içerek bu kombinlerine bütünlük sağlayabilir ZWEİG marka küpeler ile ışıltı katabilirsiniz.  

SUUD COLLECTİON / Ekru Saten Etek: 699,00 TL

LCWAIKIKI / Casual Bisiklet Yaka Düz Uzun Kollu Kadın Sweatshirt​449,99 TL

PUMA / Mayze Kadın Mor Spor Ayakkabı : 3.500 TL

SHAKA / Mint Yeşil SHK19 Fermuarlı İç Bölmeli Cüzdanlı Suni Deri Kadın El ve Omuz Çantası E:33 U:15 G:10 cm S225-00122 : 149,82 TL

ZWEİG/ Zirkon Taşlı Kalpli Küpe: 240 TL

DEERCASE / İPHONE 14 PRO MAX Lila Renkli Silikon Sunflower Telefon Kılıfı: 249,90 TL

WET N WİLD / Color Icon 5’li Far Paleti Petalette/Forget Me Not :198,00 TL

  • YEŞİLİN EN ALICI TONU:

'Yalnızca günümü kurtarmasın aynı zamanda akşamları da bir yerlere geçebileyim, ortamda kıyafetim sırıtmasın' şeklinde bir düşünceniz varsa sizin için şifon etekler oldukça kurtarıcı bir seçenek olabilir. Şıklığı ile iddialı bir görünüm sağlayan şifon etekler, çeşitli renk ve model seçenekleriyle en güzel kurtarıcı kombinler arasına giriyor. 

Rahat ve şık etek ve sweatshirt kombinleri

Rahat ve şık etek ve sweatshirt kombinleri

Hem zarifliği hem de şıklığı bir araya getirerek soft bir görünüm elde edilmesini sağlayan şifon etekler, birçok kumaş seçeneğinin yanı sıra en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. TRENDYOL MODEST markasının yeşilin en güzel tonunda sunduğu bu animal desenli etek ise bu düşüncemizi destekler nitelikte. Siyahtan ziyade birçok renk ile kombinleyebileceğiniz bu etek modelini biz LCWAIKIKI markasından siyah bir sweatshirt ile birleştirerek uyumlu parçalar ile bir araya getirdik. Klasik bir görünümü zarafetin en güzel temsili haline getiren parçamız da SWAROVSKİ markasının BİRTHSTONE serisine ait kare kesim kolyesi oldu. 

TRENDYOL MODEST / Yeşil Animal Desenli Astarlı Dokuma Etek TCTAW24EE00020: 341,99 TL

LCWAIKIKI / Vision Bisiklet Yaka Düz Uzun Kollu Oversize Kadın Sweatshirt: 379,99 TL

MANGO / Çift saplı tokalı çanta REF. 57037751-PUFFY-LM: 899,99 TL

ELLE Siyah Deri Kadın Topuklu Bot: 3.499,90 TL

KIKO / Uzun Süre Kalıcı Göz Farı - Water Eyeshadow 226 Moonstone 8025272613293 : 329,00 TL

SWAROVSKİ / Birthstone Kolye Kare kesim, Mayıs, Yeşil, Rodyum kaplama : 2.750 TL

  • SOFT VE SEMPATİK:

Maxi boy etekler arasında en sık tercih edilen bir diğer etek ise pileli etek modelleri. Birçok renk ve doku seçeneklerinin yanı sıra desenli desensiz modelleri ile de ön plana çıkan pileli etekler, son zamanların moda akımları arasında da sıklıkla kendini gösteriyor. Özellikle kovboy tarzı kaba botlar ile kombinlenerek görünümlere düşünülmemiş bir tarz yansıtan pileli etek modelleri, birçok kişi için oldukça sempatik bir görünüm sağlıyor. 

Uygun fiyatlı etek kombinleri

Uygun fiyatlı etek kombinleri

Adeta masajdan çıkmış gibi huzurla işe başlayabileceğiniz, hatta gün içerisinde kendinizi gördükçe iyi hissedebileceğiniz bu kombinde toprak tonlarına da yer vererek hem konforlu hem de soft bir görünüm elde etmenizi istedik. Özellikle yoğun günlere yüklenen tüm stres ve kaosu geride bırakmanızı sağlayacak bu kombinde LCWAIKIKI markasına ait somon tonlarında pileli bir eteği, yine LCWAIKIKI markasından krem bir sweatshirt ile kullanarak renk tonlarında bütünlüğü sağladık. Kombini toprak tonlarında DERİMOD süet bir bot ve VİVAQ markasına ait krem renginde bir kol çantasıyla bir arada kullanarak bu görünüme uğraşılmamış bir şıklık katılmasını sağladık. ROMANSON ve YARGICI markalarının ince düşünerek tasarladıkları aksesuarlar ile ise bu düşüncemizi destekledik. Sizde bu kombini hem elinizdeki parçalar ile değerlendirebilir hem de Kasım indirimlerinden yararlanarak alışveriş serüveninizde değerlendirebilirsiniz. 

LCWAIKIKI / Classic Beli Lastikli Desenli Şifon Kumaş Kadın Pileli Etek: 349,99 TL

LCWAIKIKI / Vision Bisiklet Yaka Düz Uzun Kollu Oversize Crop Kadın Sweatshirt: 249,99 TL

VİVAQ / Crocos Kadın Krem Süet Garnili Tasarım Kilit Fermuar Kapama El Kol Çantası 2148-00: 282,45 TL

DERİMOD / Kadın Süet Deri Postal Bot 22WFD510110: 2.199,99 TL

ROMANSON / Rm0b14llggms1g Quartz Hasır Kordon Altın Rengi 3 Atm 28 Mm Kadın Kol Saati RM0B14LLGGMS1G: 1.649,61 TL

YARGICI / Gold Uçlu Jasper Kolye: 899,99 TL

PACO RABANNE / Olympea Intense Edp 80Ml Kadın Parfüm:3.950,00 TL

GOLDEN ROSE / 3D Mega Shine Lipgloss No:105 : 199,50 TL 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0