Medine ipeği şal nasıl bir kumaş? Medine ipeği şal nasıl bağlanır?Medine ipeği kumaş kayar mı?

Son zamanlarda tesettür kombinlerin vazgeçilmez bir parçası olan Medine ipeği özellikle sonbahar kış sezonlarında kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görmektedir. Son zamanlarda oldukça popüler olan medine ipeği şallar bağlaması ve kullanımı oldukça basit olması sebebiyle diğer şallar arasında ön plana çıkıyor. Peki, 2024 yılı medine ipeği şal modelleri nelerdir? Fiyatları ne kadar İşte, detaylar...

Tesettür kombinlerde son yıllarda dikkat çekici parçalar arasında basic ürünler yer alıyor. Oldukça minimal yaklaşımın tercih edildiği bu dönemlerde Medine ipeği şallar ise diğer şallar arasında fonksiyonel kullanımıyla ön plana çıkıyor. Tesettür giyim kombinlerinde yalnızca renk uyumundan ziyade kumaş uyumu da önemlidir. Örneğin, abaya bir kıyafetin üzerine pamuk şal takmak hoş görünümün bütünlüğünü bozabilir. Zaten ölçülü giyimi tercih eden hanımların da genellikle en çok zorlandığı konu tesettür kombinlerinde doğru şal seçimidir. Medine ipeği şallar ise ölçülü giyimi tercih eden hanımlar için fonksiyonel olmasıyla ön plana çıkar. Peki, nedir bu fonksiyonel kullanım? İşte, medine ipeği şal modelleri ve fiyatları...

Sezonun trendi: Saten etek ve sweatshirt!  Etek üstüne sweatshirt kombini nasıl yapılır? İLİŞKİLİ HABERSezonun trendi: Saten etek ve sweatshirt! Etek üstüne sweatshirt kombini nasıl yapılır?

2024 MEDİNE İPEĞİ ŞAL MODEL VE FİYATLARI!

Medine ipeği şal nasıl bağlanır

Medine ipeği şal nasıl bağlanır

Medine ipeği zannedilenin aksine Medine'den gelmeyip Türkiye'de üretilmektedir. Yapı olarak krep kumaşı andırsa da tamamen farklı bir kumaş çeşididir. Krep kumaşa göre daha kalın ve dayanıklıdır. Minimal giyimde özel günlerde kullanıldığı gibi genellikle günlük kombinlerde kullanımı kolay parçalardan olduğu için kullanımı diğer kumaşlara nazaran daha çok tercih edilir. Bu sebeple dört mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz Medine ipeği şallar, iç göstermeyen ve kesinlikle terletme yapmayan bir yapıya sahiptir. Yazın birçok kadının rahatlıkla tercih edebileceği bir ürün olduğu gibi sonbahar ve kış aylarında da kullanıcısı çoktur. Kırışma yapmayan, ütü gerektirmeyen, bağlaması kolay ve kullanımı pratik olan bir üründür.

Medine ipeği şal nasıl seçilir

Medine ipeği şal nasıl seçilir

 MEDİNE İPEĞİ ŞALLAR:

  • İç göstermez.
  • Baştan kayıp düşmez.
  • Yazın terletmez, kışın ise üşütmez.
  • Bağlanması ve kullanımı oldukça kolaydır.
  • Ütü gerektirmez, kırışma yapmaz.
  • Yıkaması kolaydır.

PEKİ MEDİNE İPEĞİ ŞALLAR NASIL KULLANILIR?

Medine ipeği şal modelleri

Medine ipeği şal modelleri

Renk çeşitliliğinin yanı sıra desenli desensiz birçok seçenek sunan Medine ipeği şal ve eşarplar kullanıcılar tarafından genellikle desensiz tercih edilmektedir. Özellikle tek renk olan eşarp modellerini günlük kombinlerin yanı sıra abiye kıyafetler ile de kullanarak etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. Medine ipeği eşarp, tesettür kombinde ölçülü giyim standartlarına ulaşılmasını sağlar. Omuzlara kadar düşen medine ipeği şalın kullanımı bu sayede kolaydır. Medine ipeği şallar keten, kot, abiye gibi birbirinden farklı kumaşlarla tercih edilebilir ve tesettür kombin için harika bir görünüm elde etmenizi sağlar. 

MEDİNE İPEĞİ ŞAL ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Medine ipeği şal ve eşarplar

Medine ipeği şal ve eşarplar

* Medine ipeği şallar, kıyafetlerinize tazelik ve şıklık getirecek özel bir kumaştır. Fakat kıyafetlerinizi doğru bir şekilde tamamlayabilmesi için, renk ve model seçimine mutlaka dikkat etmeniz gerekir.

* Mevsim özelliklerine bağlı olarak, doğru renk tonlarına sahip parçaları seçmeniz kombinlerinizde uyumu ve bütünlüğü yakalayabilmeniz için büyük önem taşır. 

* Medine ipeği şal seçiminde, kullanım alışkanlıkları ve şal bağlama stilleri de oldukça önemlidir. 

* Medine şal, doğru seçimleri yapıldığı takdirde hem spor hem de klasik giyim tarzına kolaylıkla uyarlanabilir.

2024 EN GÜZEL MEDİNE İPEĞİ ŞAL VE EŞARP MODELLERİ 

FRESH SCARFS  Medine İpeği Şal Haki

FRESH SCARFS Medine İpeği Şal Haki

 FRESH SCARFS / Medine İpeği Şal Haki: 150,00 TL

FRESH SCARFS Medine İpeği Eşarp Mürdüm

FRESH SCARFS Medine İpeği Eşarp Mürdüm

 FRESH SCARFS / Medine İpeği Eşarp Mürdüm: 150,00 TL

MOONCORN Saks Mavi Krinkıl Medine İpeği Şal

MOONCORN Saks Mavi Krinkıl Medine İpeği Şal

MOONCORN / Saks Mavi Krinkıl Medine İpeği Şal: 190,00 TL

BURDEN İPEK Kumlu Medine İpeği Şal Siyah

BURDEN İPEK Kumlu Medine İpeği Şal Siyah

BURDEN İPEK / Kumlu Medine İpeği Şal Siyah: 170,00 TL

BURDEN İPEK Kumlu Medine İpeği Şal Taş

BURDEN İPEK Kumlu Medine İpeği Şal Taş

BURDEN İPEK / Kumlu Medine İpeği Şal Taş: 170,00 TL

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0