Ünlülerin gelinlikleri 2023! En çok tercih edilen gelinlik modelleri! En güzel gelinlikler

2023'e veda edilmesine sayılı günler kala bu yıla iz bırakmış birçok magazin olayı da yeniden gündeme geliyor. Birçok ünlü ismin evlendiği, çocuk sahibi olduğu veya başarılı işlere imza attığı 2023 yılında en çok merak edilen detaylardan biri de birbirinden ünlü isimlerin tercih ettiği gelinlik modelleri oldu. İşte, 2023 yılında evlenen ünlülerin ilham veren gelinlik modelleri...

Hayatın birçok dönüm noktasında önemli olduğu gibi düğün gününde de özellikle de geleceğini birleştireceğin kişiye evet derken neyin nasıl olacağına karar vermek oldukça zorlu bir süreçtir. Yer, zaman, kişiler ve detaylar... Birçok süreci aynı anda kontrol ediyor olmanın yanı sıra giydiğin gelinlik her zaman bir gelinlikten fazlasıdır. Belki çocukluğunun hayali, belki yalnızca saflığın ve masum sevginin bir timsali ya da belki de o anında  yansıtmak istediğin auran için bir yardımcı... Kıyafetler hep böyledir ama gelinlikler geçmişten günümüze milyonlarca anlam ile birlikte süregelen nadide parçalardan biridir. Bunun oldukça farkında olan moda dünyası da kadınlar için her kişiye her tarza ve ambiyansa uygun milyonlarca gelinlik çeşidi sunar. Fakat her şey hakkında bir karar süreci içerisinde olan kadınlar için - özellikle de aklında belirlenen bir model yoksa-  süreç zannedilenden biraz daha çetrefilli geçebilir. 

Gelinlik modelleri nelerdir? Tesettür gelinlik nereden alınır?2023 Tesettür gelinlik modelleriİLİŞKİLİ HABERGelinlik modelleri nelerdir? Tesettür gelinlik nereden alınır?2023 Tesettür gelinlik modelleri

Bu süreçte birçok kişi için kurtarıcı olan kendilerine bir rol model belirlemeleridir. Aynı metodu düğün yeri ambiyansı ve detayları için de edinebilir, rol modeller ünlü veya ünlü olmayan kişilerden oluşabilir. Bu sayede gelin adayı birçok düşünce ve model içerisinde odak noktasını seçebilir. Rol model üzerinden değerlendirme yapabilir, hoşuna giden veya gitmeyen detayları listeleyerek kendi sürecinde bir yol haritası çıkarabilir. Peki, gelinlik seçiminde rol model nasıl seçilir? Gelinlik seçimlerinde tarzın önemi nedir ve nasıl karar verilir? İşte, 2023 yılında evlenen ünlülerin ilham veren gelinlik modelleri...

2023 YILINDA EVLENEN ÜNLÜLERİN İLHAM VEREN GELİNLİK MODELLERİ!

ÇAĞLA GİZEM GELİNLİK MODELİ

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Bodrum'da düzenlenen sade bir tören ile evlenen Çağla Gizem Şahin'in gelinliği oldukça çok konuşulmuştu. Bodrum Cennet koyunda düzenlenen düğünde Vakko marka bir gelinlik tercih eden Çağla Gizem Şahin, tül detayların ön plana çıktığı straplez gelinlik modelinde Çağla Gizem Şahin, saçlarını açık bırakarak uzun bir tülden oluşan duvak tercih etti. Gelinliğinin korsesine işlenen çiçek  detayları ve su dalgası modelinde kullandığı saçlarıyla Çağla Gizem Şahin, sosyal medyadan büyük beğeni aldı. 

ALİNA BOZ GELİNLİK MODELİ

 Alina Boz ve Umut Evirgen

Alina Boz ve Umut Evirgen

Geçtiğimiz haftalarda Film yapımcısı Umut Evirgen ile lüks bir gemide ihtişamlı bir düğün ile evlenen ünlü oyuncu Alina Boz'un gelinliği de düğünü kadar dikkat çekmişti. 'Vivienne Westwood' markasına ait gelinlik tercih eden Alina Boz, markanın çıkardığı modelin omuz kısımlarına tadilat yaptırarak kendi tarzını ortaya koydu. Omuz kısmı yeniden tasarlanan Rönesans tarzını anımsatan gelinliğin fiyatı ise 5.691 Euro, yani yaklaşık 180 bin TL

BURCU ESMERSOY GELİNLİK MODELİ

 Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da dünyaevine giren ünlü model Burcu Esmersoy, üç tane düğün yaparak bu yıl oldukça büyük dikkat çekti. Üç düğününde de birbirinden farklı  gelinlik modeli tercih eden Burcu Esmersoy, adeta bambaşka tarzlara büründü. İtalya Portofino'da gerçekleşen ilk düğünü sırasında giydiği gelinlik ise herkesin favorisi oldu. Yarasa kollarını andıran gelinlik detayı, sıkı topuzu ve aksesuar seçimleri Burcu Esmersoy'un görünümüne zarafet katarak İtalya ambiyansına uygun hale getirdi. Boyundan bağlamalı, sırt dekoltesi olan helen tarzı gelinlik sosyal medyada da büyük beğeni aldı. 

DENİZ ÇAKIR GELİNLİK MODELİ

Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal

Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Bilgehan Baykal ile evlenen ünlü oyuncu Deniz Çakır, gelinliği ve kullandığı aksesuarlar ile oldukça dikkat çekmişti. Göğüz dekolteli, dantel detaylı uzun kol gelinlik tercih eden Deniz Çakır, topuklu ayakkabı yerine beyaz kovboy botu giydi. Duvak kullanmayı tercih etmeyen Deniz Çakır,  zeytin dallarından oluşan bir gelin çiçeği ve saç aksesuarı kullandı. 

EDA ECE GELİNLİK MODELİ

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

Haziran ayında Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Eda Ece, Zuhair Murad imzalı bir gelinlik tercih etti. İhtişamlı bir düğün ile evlenen ünlü oyuncu, zarif gelin stili ile adeta göz kamaştırdı. Balık model uzun kollu ve dantel detaylı sade bir gelinlik giyen ünlü oyuncu, gelin çiçeği olarak da açık pembe güllerden oluşan bir buket tercih etti. Uçları işleme detaylı uzun duvağı ve abartıdan uzak gelin makyajı ile sevenlerinden tam not alan ünlü oyuncu saçlarını da dağınık bir topuz modelinde kullandı.

SEVDE ÇOBANOĞLU GELİNLİK MODELİ

Sevde Çobanoğlu ve Furkan Aksoy

Sevde Çobanoğlu ve Furkan Aksoy

Sevde Çobanoğlu ile lüks bir otelde gerçekleştirilen görkemli bir düğün ile evlenen ünlü oyuncu Furkan Aksoy, düğünleriyle birlikte eşi Sevde Çobanoğlu'nun gelinliği ile de oldukça ilgi toplamıştı. Oldukça şık bir gelinlik seçen Sevde Çobanoğlu, taş işlemeli uzun duvağıyla da gelinliğine bütüncül bir görünüm katmıştı. Oldukça zarif gelinlik modelinde ışıltılı taş işlemeleri alt parçaya doğru azalarak dağılıyordu. Gelin çiçeği olarak düğününde beyaz gül demeti tercih eden Sevde Çobanoğlu, düğün çekimleri sırasında da pembe şakayık demeti kullandı. 

Sevde Çobanoğlu gelinlik detay

Sevde Çobanoğlu gelinlik detay

BURCU DENİZER GELİNLİK MODELİ

 Burcu Denizer ve Kaan Urgancıoğlu

Burcu Denizer ve Kaan Urgancıoğlu

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile Atina’nın Türkiye Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturan Burcu Denizer oldukça sade bir nikah töreniyle evlendi. Gelinlik yerine beyaz takım giymeyi tercih eden Burcu Denizer, büyük şapkasıyla sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı. Beyaz şakayık demeti ve inci detaylarını kombininde ön plana çıkaran Burcu Denizer, açık topuklu ayakkabılarıyla standart beklentileri kıran nitelikteydi. Saten beyaz pantolonu ve blazer ceketiyle 2023 yılının oldukça şık gelinleri arasında yer aldı. 

İREM USLU GELİNLİK MODELİ

İrem Uslu ve Uğur Bilgin

İrem Uslu ve Uğur Bilgin

Uzun yıllardır Güldür Güldür Show'da yer alan başarılı oyuncu Uğur Bilgin ile sade bir törenle evlenen İrem Uslu, nişan töreninde olduğu gibi düğününde de oldukça sade bir gelinlik giymeyi tercih etti. Kalıplaşmış kabarık gelinlik modasına adeta meydan okuyan İrem Uslu, güzelliği ve zarafeti ile övgüleri topladı. Kemer ve yaka detayları ile ön plana çıkan gelinlik modelinde İrem Uslu, dantel işlemeler tercih ederek saten kumaş eteğini ön plana çıkardı. Kısa duvağı ve küpelerini ise beyaz gül demeti ile bir araya getiren İrem Uslu, tüm zarafetiyle süregelen gelinlik kalıplarına meydan okuyan isimlerden...

En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 2024

İLİŞKİLİ HABER

En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 2024
MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'tan itiraf: Bacağımı kaybedebilirim!

İLİŞKİLİ HABER

MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'tan itiraf: Bacağımı kaybedebilirim!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0