UGG botlar nasıl kombinlenir? Ultra mini UGG modelleri! 2024 UGG bot muadil markalar kadın

Geçtiğimiz sezonların en çok sevilen ayakkabı modelleri arasında yer alan UGG botlar kış aylarında hem konforlu hem de kullanışlı olmasıyla diğer ayakkabılar arasında ön plana çıkıyor. Geçmişten günümüze zamansız formunu koruyarak çeşitlilik kazanan UGG bot modellerini sizler için kullanma şekli ve kombin tarzlarıyla bir araya getirdik. İşte, detaylar...

Modelleri arasında zamansızlık kavramının hakim olduğu UGG bot modelleri, yenilenmiş ve çeşitlilik kazanmış modelleri ile yeniden sezonun trendi haline geliyor. 2000'lerin güçlü ruhunu çağrıştıran UGG bot modelleri, bej, siyah, taba ve kahverenginden haki rengine kadar birçok renk seçeneği sunarak kombinlerinize renk katmanızı sağlıyor. Yeni sezonda mini modelleri ile ön plana çıkan UGG bot modelleri, sıcak tutması ve konforlu yürüyüş alternatifi sağlamasıyla diğer modeller arasında da ayrıcalık kazanıyor. Genellikle jean pantolonlar ile tercih edilerek kat kat kış modasına adapte edilen UGG bot modelleri, bu kez birden fazla model ve seçeneğiyle bu kalıpları kırmanız için size imkan sağlıyor. Kalın kilotlu çorap ve eteklerle de kombinlenerek kullanıcılara çok daha sempatik görünümler kazandıran UGG bot modellerini, çeşitleri ve modelleriyle sizler için bir araya getirdik. Peki, UGG bot modelleri nelerdir? UGG botlar nasıl kombinlenir? İşte, detaylar...

2024 yılı moda rengiyle kombin nasıl yapılır? 2024 de hangi renk moda? 2024 moda trendleriİLİŞKİLİ HABER2024 yılı moda rengiyle kombin nasıl yapılır? 2024 de hangi renk moda? 2024 moda trendleri

2024 KADIN UGG MODELLERİ VE MUADİLLERİ!

  • KLASİK UGG

Her modeliyle kıyafet ve kombinlere ayrı bir atmosfer katan UGG modellerinin en bilinen modeli genellikle ilk çıkan klasik modelidir. Yine birçok farklı rengiyle çeşitlilik sağlayan uzun klasik model UGG botu çeşitleri bilinenin aksine kahve tonlarında değil, siyah ve gri renkleriyle çok daha kullanışlıdır. 

KLASİK UGG MODELİ

KLASİK UGG MODELİ

Özellikle kış aylarında konforuyla ayrıcalık tanıyan UGG modelleri siyah ve gri seçenekleriyle çok daha belirgin bir tarz bitişi elde etmenizi sağlar.  

2024 klasik UGG modeli muadili

2024 klasik UGG modeli muadili

MASK BUTİK / Linda Ugg Bot Bej: 779,90 TL

  • KLASİK MİNİ UGG

İlk çıktığı seneleri düşündüğünüzde herkeste aynı renk ve modeli hatırlayabilir hatta Twitter da manşet olan görselleri anımsayabilirsiniz. Bir süre sonra bu durumun önüne geçmesi adına UGG modelleri kişilerin tercih ve zevklerine göre ayrıştırılabilir hale getirerek dünyaca ünlü markalar tarafından modellendirildi.

KLASİK MİNİ UGG MODELİ

KLASİK MİNİ UGG MODELİ

Bu modeller arasında kullanışlılığı ve özellikle kısa paça pantolon ve etekler ile ön plana çıkan mini UGG modelleri, birçok kişi tarafından kış aylarının vazgeçilmez bir parçası haline getirildi. İçindeki peluş ile uyumlu kıyafetler çok daha fazla kullanılsa da suni deri ile olan uyumu bir süre sonra tartışılmaz hale geldi. 

UGG modelleri muadili

UGG modelleri muadili

BOYNER - PİERRE CARDİN / Tekstil Taba Kadın Bot PC-52126: 899,90 TL

  • ULTRA MİNİ KLASİK UGG

Mini modellerin tercih edilme sıklığı gün geçtikçe artarken renkler çok daha softlaştı grileşti belki de kombinlere en uygun hale getirildi. Tam bilek boy hizasında tasarlanan mini UGG modelleri renkleri ve klasik çeşitlerinden farklılığı ile inanılmaz güzel bir hal aldı. 

ULTRA MİNİ KLASİK UGG MODELİ

ULTRA MİNİ KLASİK UGG MODELİ

Özellikle mavi jean parçalar ile bir arada tercih edilen toprak tonlarındaki ultra mini UGG modelleri bu sayede çok daha öne çıkarılarak üst parçalar ile birlikte eşleştirilmeye başlandı. Özellikle Instagram modasında bir dönem oldukça ses getiren Cozy Girl moda trendinde ultra mini UGG modelleri, kombinlerin tamamlayıcı parçası haline getirildi. Bu sayede kış aylarında hem rahat hem de sempatik görünümler yeniden trend haline geldi.  

2024 Mini UGG modelleri muadili

2024 Mini UGG modelleri muadili

NİŞANTAŞI SHOES / Mini Siyah Süet Yarım Bot Içi Tüylü Düz Taban Kadın Ayakkabı: 799,90 TL

  • MİNİ CLEAR KLASİK UGG (YAĞMUR BOTU)

Uzun yıllar boyunca su geçiriyor olmasıyla büyük eleştiri toplayan UGG modeller, birçok markanın su geçirmediğini iddia etmesine hatta her ihtimale karşı yanında su geçirmez spreylerin de satılmaya başlanmasına rağmen eleştirilerden sıyrılamamıştı. Son zamanlarda oldukça popüler olan mini clear klasik UGG modelleri işte, bu sayede ortaya çıktı. 

MİNİ CLEAR KLASİK UGG MODELİ

MİNİ CLEAR KLASİK UGG MODELİ

Hakiki yün ve sentetik dış yüzeyi kullanılan mini clear UGG modelleri tam tamına -20 dereceye kadar koruyuculuğa sahip. Kullanılan yün sayesinde renk değişimi ve rahatlığı sunabilen UGG modelleri, aynı zamanda tüm çıkan eleştirilere adeta bir cevap niteliğinde. Kaymaz tırtıklı tabanı rahat iç yüzü ve su geçirmez özelliği ile yağmurlu ve koşuşturmalı birçok günün kurtarıcısı!

UGG modelleri yağmur botu muadili

UGG modelleri yağmur botu muadili

BAMBİ / Bej Siyah Kürklü Kadın Bot & Bootie K02661000197: 646,86 TL

  • PLATFORM TOPUK KLASİK UGG (CHELSEA)

Her ayakkabı tarzında olduğu gibi UGG modellerde de platform taban, oldukça sık tercih edilen modelleri arasında. Özellikle siyah ve taba renkleriyle ön plana çıkan platform taban UGG modelleri, platform boyunu da seçebilmeniz adına size fırsat sunuyor.

PLATFORM TOPUK KLASİK UGG MODELİ

PLATFORM TOPUK KLASİK UGG MODELİ

Uzun paça pantolon ve maxi boy etekler ile görünümlere oldukça sempatik bir tarz katan platform taban UGG modelleriniz, aynı tonlarda tercih edeceğiniz kaban veya kısa ceketler ile oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

2024 UGG modelleri muadili

2024 UGG modelleri muadili

LÜTVELİZADE / İçi Kürklü Kalın Taban Kahve Kadın Bot: 599,90 TL 

  • UGG TERLİK

Ne kadar ev giyiminde tercih edileceği ön görülse de aslında UGG terlik modelleri mini boyu sevenler için güzel bir alternatif olarak çıkarılmıştır. Birçok kıyafet ile kombinlenebilir fakat elbise ve eteklerde tercih edilen yöntem genellikle uzun yün çoraplarla kullanılmasıdır. 

UGG TERLİK MODELİ

UGG TERLİK MODELİ

2023 yılının en popüler UGG modeli olarak seçilen UGG terlik modelleri oval kısmına eklenen detaylar ve işlemeler ile daha çok benimsenerek kombinlere adapte edildi. Özellikle işlemelerinin renginde yapılan kıyafet seçimi ve kombinlere eklenen yün detaylar ile UGG terlik modelleri çok daha sempatik bir hal aldı. 

UGG modelleri muadili

UGG modelleri muadili

LÜTVELİZADE / İçi Kürklü Kalın Tabanlı Taba Kadın Bot: 599,90 TL

  • KAR BOTU UGG

Klasik UGG modellerinin yanı sıra birçok markanın alternatif bir model olarak sunduğu UGG modelleri, aslında klasik modellerden esinlenerek tasarlanmış bir kar botu. Şimdiden oldukça sevilen ve kış indirimlerinde oldukça takipçisi bulunan kar botu UGG modellerini özellikle toprak tonlarında tercih ederek sizlerde kombinlerinizde soft bir bitiş sağlayabilirsiniz. 

KAR BOTU UGG MODELİ

KAR BOTU UGG MODELİ

Düz hallerinin yanı sıra kareli, dikişli, ya da bağlama detayları ile farklılık gösterebilen kar botu UGG modelleri, diğer klasik modellerin yanı sıra triko ve yün karışımı parçalar ile daha çok tercih ediliyor. Özellikle krem tonlarının sıklıkla kullanıldığı görünümlerde kombinleyeceğiniz kahve tonlarında bir kar botu UGG  modeli soğuk günlerinizin vazgeçilmez bir parçası olacak!

2024 UGG modelleri muadili

2024 UGG modelleri muadili

NİŞANTAŞI SHOES / Lilia Siyah Paraşüt Kumaş İçi Kürklü Düz Taban Kadın Bot: 829,90 TL

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0