Ünlü şarkıcı Ceylan'dan olay olan paylaşım! Yalnızca gözlüklerinin değeri...

Güçlü sesi ve sahne performanslarının yanı sıra yaptığı harcamalarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ceylan, bu kez bir sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Ata Demirer'i izlemeye giden ünlü şarkıcı, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Lüks tutkusuyla tanınan ünlü şarkıcı Ceylan, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’ndaki bir mağazada görüntülenmişti. Kendisi için özel tasarım bir gözlük aldığı öğrenilen ünlü şarkıcı, gün boyu çıkarmadığı optik gözlüğün fiyatı ise sosyal medyada merak konusu olmuştu.

Ceylan

Ceylan

GÖZLÜĞÜNÜN DEĞERİ OLAY OLDU!

Sıra dışı çerçevesiyle dikkat çeken ünlü şarkıcının gözlüğü için 5 bin dolar yani yaklaşık 155 bin TL ödediği öğrenildi. Gözlük fiyatının ortaya çıkması üzerine sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı geçtiğimiz akşam Ata Demirer'in şovunu izlemeye gitti. Ünlü komedyen ile kulis fotoğrafı paylaşan Ceylan, paylaşımında gözlükleriyle dikkat çekti. 

Ceylan

Ceylan

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ!

Sosyal medya paylaşımına "Harika bir geceydi çok güldük, çok eğlendik, Hepinizi emeğine sağlık." notunu düşen ünlü şarkıcı, paylaşımın hemen ardından adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü şarkıcıya 'Bu gözlük onca paraya değer mi?', 'Ne özelliği varmış yani', 'Bir de bir şeye benzese, zenginsin anladık' şeklinde binlerce yorum geldi.

İşte, ünlü şarkıcının o paylaşımı...

Ceylan ve Ata Demirer

Ceylan ve Ata Demirer

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

zübük 2 ay önce

göz keyfi için bu kadar harcıyorsa kimbilir diğer organları için ne kadaaaaaaarr harcar.