Ayak nasırı için doğal çözüm

Ayaklarınızda nasıl sorunu yaşıyorsanız kırmızı soğan ilacınız olsun.

Ayak nasırı günlük hayatınızı zora sokuyor ve acı çekiyorsanız, kırmızı soğan ile tedavi edebilirsiniz.

Soğan nasır için doğal bir tedavi ilacıdır. Önce 10 dakika sıcak suda ayağınızı bekletin. Bu işlemden sonra nasırlı ayağınızı kağıt havlu ile iyice kurulayın. Bir tencereye ilave ettiğiniz sirke içerisine bir adet kırmızı soğan atın. Kaynattığınız soğanı ezin ve nasırın üzerine sürün. O bölgeyi bir sargı bezi ile sarın. Nasır sökülene kadar, haftada iki kez bu işlemi uygulayın.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 6

abdulhalik 7 yıl önce

Domates.. Domatesi kes nasirin uzerine bagla O iş tmm

Toplam 1 beğeni

Muzaffer 2 yıl önce

Ben kaç defa uyguladım olmuyor.

Toplam 0 Beğeni

Bilen 7 yıl önce

Deneyimimi anlatayım, ayak baş parmağımın tam altında çıktı, nasır yakısı kullandım, onu çıkardıktan sonra beyazlaşmış deriyi söküp yara deşici merhem sürdüm ve sardım, 2-3 merheme devam ettim, sonra Nasır'ın yara kabuğu olduğu gördüm bunu söktüm parmağın içine doğru ucuyla birlikte çıktı, kan vs yok, 1-2 güne o çukurluk da düzeliyor

Toplam 1 beğeni

yemo 7 yıl önce

evet var eczaneden alabilirsiniz

ali 7 yıl önce

olabilir .Ancak bn netice aldığım bir tdavi yöntemini anlatacağım.Soğutucu sprey il o bölgeyi spryleyin o bölge kalın bir deri tabakasıyla bir kaç gün sonra deri ile bağlantısını kesecek ve bu nasırlı deriyi elinizle çıkaracaksınız.Nasır virüsü ile birlikte deri çıkınca alttaki sağlıklı deri ile nasırsız duruma kavuşmuş oluyorsunuz.Spreyi fazla sıkmayın Alttaki deri zarar görmesin dikkat!

Toplam 3 beğeni

şükran 7 yıl önce

soğutucu spreyini anlayamadım.böyle bir sprey varmı

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun