Hollywood yıldızı Amber Heard'de hem Borderline hem de Histerik kişilik bozukluğu mu var?

Dünya magazin gündemine bomba gibi düşen Johhny Depp ve Amber Heard şiddet davasında gerçekler ortaya çıktı. Kan donduran iddiaların tek tek yalan çıkması uzmanları harekete geçirdi. Adli tıp uzmanları Heard'ın ifadelerinden yola çıkarak psikolojik rahatsızlığı olabileceğini öne sürdü. Hollywood yıldızı Amber Heard'de hem Borderline hem de Histerik kişilik bozukluğu mu var?

36 yaşındaki Amber Heard, 2015 yılında Karayip Korsanları yıldızı olan Jack Sparrow karakteriyle hafızalara kazınan Johnny Depp ile nikah masasına oturdu. İkili yaklaşık bir yıl süren evliliklerinin ardından soluğu mahkemede aldı. Ancak ortaya atılan iddialar ikilinin hayatını değiştirdi. 2017 yılında Heard, Depp'in kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek dünya magazin gündemini değiştirdi. Depp'in Hollywood'tan men edilmesine neden olan iddialarda 'kadına şiddet' kavramıyla öne çıktı. Bunun üzerine Depp ise Heard'in itibarını zedelediğini öne sürerek ortaya atılan iddiaları yalanlandı. Karşı dava açarak masum olduğunu kanıtlamaya çalışan Depp ve Heard'ın mahkemesi yaklaşık 1 haftadır görülüyor. Depp elindeki kanıtlarda şiddet iddialarını çürütmeye çalışırken ortaya çıkan korkunç detaylar herkesi şoke etti. 

amber heard ruhsal bozukluk

amber heard ruhsal bozukluk

HOLLYWOOD YILDIZI AMBER HEARD'DE HEM BORDERLİNE HEM DE HİSTERİ KİŞİLİK BOZUKLUĞU MU VAR?

Mahkemede yer alan uzmanlar Amber Heard'in kişilik bozukluğunun olabileceğini söyledi. Adli tıp psikoloğu Dr. Shannon Curry, Heard'ın aynı anda hem Borderline hem de histeri kişilik bozukluğu yaşadığını "Heard’de Borderline ve Histriyonik Kişilik Bozukluğu var. Böyle kişiler duygusal dalgalanma yaşıyor, dikkat çekmeye çalışıyor" sözleriyle açıkladı. Curry bunun tedavi edilmediğinde kişi de ruhsal hasarlara neden olabileceğini hatırlatarak Heard'in destek alması gerektiğini vurguladı. 

boderline kişilk bozukluğu amber heard

boderline kişilk bozukluğu amber heard

BORDERLİNE KİŞİLİK BOZUKLUĞU NEDİR?

Teşhisi oldukça zor bir ruhsal hastalık olan borderline kişilik bozukluğunda duygusal çöküş sonrası ani duygusal çıkış ve inişler yaşanır. Süreci duygusal olarak kontrol edemez. Gerçeklik algısı gittikçe zayıflar. Dönemsel pasifler ve aktiviteler yaşar. 

HİSTERİ KİŞİLİK BOZUKLUĞU NEDİR?

Hareket bozukluklarıyla tespit edilen histeri kişilik bozukluğunda kişini sürekli olarak kendi kendine konuşur. Olayları kendi çerçevesinde çözüme kavuşturur. Ancak sadece kendi doğrularına inanır. İlgi girmedikleri yerde dikkatleri üzerinde toplamak için eylemlerde bulunur. Tam bir taklitçi yapıya sahiptir. 

histeri kişilik bozukluğu

histeri kişilik bozukluğu

BORDERLİNE VE HİSTERİ KİŞİL BOZUKLUĞU AYNI ANDA YAŞANABİLİR Mİ?

Ruhsal bozuklukların aynı zamanda görülme ihtimalleri yüzde yüz oranda tehlikelidir. Kişinin içinde çıkamadığı her ruhsal çöküş bir diğerini getirir. Bu da oturmamış karaktere neden olur. Bu da bir süre sonra saldırgan bir kişiliğe yol açar. Uzmanlar bu duyguları aynı anda yaşayan kişilerin yalan söyleyerek kendilerini bile kandırabileceklerini vurgular. 

Uzmanlar uyardı! Tereyağını erittiğinizde köpükler çıkıyorsa... Gerçek tereyağı nasıl anlaşılır

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanlar uyardı! Tereyağını erittiğinizde köpükler çıkıyorsa... Gerçek tereyağı nasıl anlaşılır

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

Rebelboy1903 1 yıl önce

Jhone depp in yerinde olsam var yaa bu davayı kazanırsam o hollywood u bile süründürürüm

gurbetchi 1 yıl önce

bayanlarin cogunda borderline hastaligi vardir.. bu yüzden bircok evlililkler ve aileler yikiliyor..

Hülya 1 yıl önce

Adamı direk kadın düşmanı ilan ettiler. Sonra da toplumdan dışladılar. Esasında kadın psikolojik sorunlu. Böyle yüzbinlerce vaka var.

Toplam 1 beğeni