Şekerli mandalina öksürüğe iyi gelir mi? Balgamı şıp diye kesen mandalina kürü

Özellikle gece uyurken balgamdan dolayı gıcık yapan öksürüğe bir türlü çözüm bulamadıysanız doğal ve alternatif tıp yöntemlerine başvurabilirsiniz. Çinlilerin vazgeçilmezi olan şekerli mandalina tarifi balgamı çözdüğü için öksürüğü de şıp diye ortadan kaldırıyor. Peki balgamı şıp diye kesen mandalina kürü nasıl yapılır? İşte sorunun yanıtı:

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kış aylarında artış gösteren hastalık belirtileri özellikle öksürük ve soğuk algınlığı olarak ortaya çıkıyor. Birçok kişinin ortak sorunu olan öksürükten kurtulmak için doğal yöntemler araştırılıyor. Solunum sisteminin enfeksiyonlara karşı verdiği bir cevap olan öksürüğü mutlaka bir uzman doktora danışmalısınız. Bitmek bilmeyen öksürük boğazı da tahriş edeceği için yutkunmada da sorunlara neden olacaktır. Tıbbi yardım alırken bahsedeceğimiz bu bitkisel destekleri doktorunuza danışmayı unutmayın. Doktor onayından sonra bitkisel çözümlerden faydalanmak en doğru yöntem olacaktır. 

Çin tıbbında öksürüğü anında kesen yöntem olarak bilinen mandalina kürü herkesin kolaylıkla yapabileceği bir tarif. İşte Çinlilerin öksürüğü anında kesen doğal kür tarifi...

1 mandalina veya 1 portakalı ikiye bölüp şeker ekleyin.

Kaynamış suya koyup 3 dakika kaynatıp kaşıkla ılıyınca için.

Klobate merhem ne işe yarar? Klobate merhem nasıl kullanılır? Klobate merhem fiyatı 2024

İLİŞKİLİ HABER

Klobate merhem ne işe yarar? Klobate merhem nasıl kullanılır? Klobate merhem fiyatı 2024
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0