5 yaşında anne oldu!

Lina Median’ın hikayesi 27 Eylül 1933 tarihinde, Peru’da, ufak bir kasabada başladı...

Adı Lina Medina. Peru'nun And Dağları'nın eteklerinde fakir bir ailenin kızı olarak 27 Eylül 1933'de dünyaya geldi. 5 yaşına kadar normal bir çocuk olarak yaşamına devam etti. 

Lina'nın hayatı 5 yaşında değişti

Medina'nın hayatını değiştirecek olay, daha 5 yaşında çocukluğunu elinden almasına neden oldu. Lina'nın karnı ve göğüsleri hızla büyümeye başladı. Ailesi durumu fark ettiğinde kızının hasta olduğunu düşündü. 

Medina'nın karnı o kadar büyümüştü ki, ailesi bunun kötü huylu bir tümör olabileceğini düşünerek hastaneye götürdüler. Küçük kızın karnında ne olduğunu öğrenmek için rötgen çekildi.

Lina'nın karnında gelişmekte olan bir iskelet yapısı bulunuyordu. Yani Lina Medina hamileydi. Daha 5 yaşında olan bu küçücük çocuk 7 aylık hamileydi. 

Lina Medina 14 Mayıs 1939 tarihinde "tam olarak 5 yaş, 7 ay, 21 günlükken" sezaryen ile dünyaya bir bebek getirdi. İşte bu doğumla dünyanın en küçük yaştaki annesi olmuştu.



Lina, dünyaya getirdiği çocuk 2 kilo 700 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek çocuğuydu. Doğumu yaptıran doktor Gerardo Lozada çocuğun isim babası oldu ve çocuğa Gerardo adı verildi.

Gerçekleşen bu doğum dünya çapında ilgi gördü. Bunun üzerine Lina’dan doku tahlilleri alındı ve sonucunda "Pubertas Peracox" hastalığı teşhisi konuldu. 2 yaşındayken adet dönemleri geçirmeye başlamıştı ve bu sebepten cinsel organları tıpkı yetişkinlerdeki gibi gelişmişti.

Öz annesini 10 yaşına kadar ablası olarak tanıyan Gerardo, 40 yaşındayken ilik kanserinden hayatını kaybetti. Lina ise 38 yaşındayken evlenip tekrar anne oldu. 



Lina Medina şu an hala aramızda ve 81 yaşında. 40 yaşına kadar yaşamış Gerardo’nun, babası ise halen bilinmemekte. Bu bilinmezlikte Lina'nın bu olay hakkında tek kelime dahi etmemesi en büyük nedendir.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 12

adil 5 yıl önce

Demeki kotu insanlar eskiden de varmis. Ahlaksızlık yeni başlamamış

Toplam 2 beğeni

Levent 5 yıl önce

RABBİM ahiretini korusun tüm çocukları korusun

Toplam 4 beğeni

Rıfat 5 yıl önce

Koskoca bir Yalan

Toplam 8 beğeni

gùzel 5 yıl önce

Allahım sen herkesi koru. Başta çocuklar olmakla.

Toplam 13 beğeni

Fani 7 yıl önce

ALLAH c.c ümmeti muhammedi ve evlatlarini korusun.

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun