Hızlı yemek yeme yarışmasında acı olay!

japonya'da, hızlı onigiri pilav topu yeme yarışmasına katılan 23 yaşındaki adam yaşamını yitirdi.

Japon Kyodo ajansının haberine göre, 13 Kasım'da bir etkinlikte düzenlenen hızlı onigiri (pilav topu) yemek yarışmasına katılan bir kişi yaşamını yitirdi.

Etkinlik organizatörlerin yaptığı açıklamaya göre, ismi açıklanmayan yarışmacı, yarışma esnasından boğulduğu için hastaneye kaldırıldığı ve bir kaç gün sonra yaşamını yitirdiği belirtildi.

Hızlı yemek yeme etkinliğine katılan 15 yarışmacıya beş adet onigiri pilav topu yemeleri için 3 dakika verildi. Yaşamını yitiren yarışmacı aday, yarışma sırasında beşinci onigirisini yedikten bir süre sonra fenalaştığı söylendi.

Etkinlik organizatörleri, böyle bir olayın yaşanmasının kendileri için de sürpriz bir gelişme olduğunu söyledi. Bu tarz organizasyonlarda her zaman acil durumlar için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

 

BİR YORUM YAPIN 0