Sokak kedisi bebeğin hayatını kurtardı!

Rusya’nın Obinisk şehrinde Masha adlı sokak kedisi 12 haftalık erkek bebeğin hayatını kurtardı.

Rusya’nın soğuk hava şartlarına dayanabilmesi için Masha adlı sokak kedisini her gün besleyen 68 yaşındaki Irna Lavoraa, kedisinin adeta kendisini evinin bodrumuna çağırması ile şok oldu.

Çöp atmaya çıktığı sırada duyduğu tuhaf sesleri takip eden kadın, önce kedisinin başına bir şey geldiğini düşündü ama sesi takip ederek evinin bodrumuna girdiğinde yerde karton üzerinde yatan bir bebek ve onu korumak için yanına kıvrılmış kedisini gördü.

Irna, hemen yetkililere haber verdi.  Erkek bebek ambulans tarafından hastaneye yetiştirildi. Doktorlara göre 12 haftalık bebek saatlerdir kartonun üstünde yatıyordu. Doktorlar, buna rağmen bebeğin, Mashanın yanına kıvrılarak onu sıcak tutmasından dolayı hiçbir sağlık sorunu olmadığını belirtti.

Bebeğin hayatını kurtaran Masha, ambulans bebeği götürürken de onu yalnız bırakmadı. Ambulansın sürücüsü Vera Ivanina, “Biz bebeği araca bindirirken kedinin gözlerindeki endişeyi görmeliydiniz. Hemen yanımızda miyavlıyordu. Gerçekten çok akıllı ve sağduyulu bir hayvan” dedi ve kedinin hastane kapısında saatlerce beklediğini vurguladı.

Polis, bebeğin ailesini aramaya başladı.

BİR YORUM YAPIN 5

vatandas 7 yıl önce

insanlari göz önünde bulundurarak hayvanlara hic deger vermeyen zihniyetler var ülkemizde malesef.. bu kisiler bu haberi okusunda insanlar ve hayvanlarin simbiyosik bir iliski icinde oldugnu anlasinlar artik.. köpeklerden ve kedilerden korktuklari icin onlara düsmanca bakan kisiler bu haberi okusunda korkularini yenmeye calissinlar.. ALLAH dünyada herseyi insanlik icin yaratti.. öyleyse bizde bu emanete hiyanet edemeyiz..

Toplam 6 beğeni

can 7 yıl önce

bu haberi okuyupta insanlığından utanmayan var mı _ daha dün okuduk cami ye bırakılan 2 günlük bebeği hayvanlar bile bizden daha vicdanlı merhametli

Toplam 12 beğeni

Galip 7 yıl önce

Kedi köpek gibi hayvanları Allah sanki sırf içimizde yaşaşın diye yaratmış, şehirlerde adeta toplumun bir parçası olarak yaşıyorlar. Onlarında haklarını gözetmek gerek.

Toplam 16 beğeni

yavuz 7 yıl önce

ben yine diyorum Allahdan gelene inanmiyanlar yine beysiz yine beysiz

Toplam 9 beğeni

ata 7 yıl önce

Valla bu video ana haberlerde 3gün sürekli yayınlanmalı

Toplam 7 beğeni