Zeruj: Festival alanına gece girip...

Türkiye'nin ilk muhafazakar festivali olan Zeruj'un Genel Koordinatörü Zehra Özkaymaz, alışveriş sırrını açıkladı

29/30/31Aralık-01 Ocak tarihlerinde CNR EXPO İFM 11. Hall'de 130 markayı ağırlamaya hazırlanan Zeruj Festival, kadın girişimcileri destekleyerek Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. 

Sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Zeruj, 'döviz bürosu'nun yanı sıra bu festivalde 1Mama 1Umut ile mülteci çocukları da gündemine alıyor. 

Peki Zeruj, festivalden neler alıyor? yasemin.com'un sorularını yanıtlayan Zeruj, binlerce misafiri ağırlayan festivalden nasıl alışveriş yaptığını ilk kez açıkladı.

- Siz, alışverişinizi festivalden mi yapıyorsunuz? Hangi parçaları tercih ediyorsunuz?

Ben büyük beden olduğum için aslında festivalden pek alamıyordum fakat, muhafazakar giyimde de arkadaşlar büyük beden üretmeye başladılar. Fakat, bana satmak istemiyorlar. Standları gezerken alış veriş yapmam zor oluyor. Aslında en büyük hayalim, bir gün Zeruj olduğumu gizleyerek, doyasıya alışveriş yapabilmek. 

- Hiç mi...

Ama bir sırrımı da paylaşayım, ben gece festival alanı kapandıktan sonra gizli gizli standları geziyorum. Herkesin standını gezerek, beğendiklerimi mimlerim ve arkadaşlara aldırırım. Çünkü bedenlerim uymadığında, arkadaşlar özel bir ihtimam göstererek bana o parçaları gönderirler. 

yasemin.com

Zeruj Festival yine dopdolu geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Zeruj Festival yine dopdolu geliyor!

BİR YORUM YAPIN 0