Bakan açıkladı: Hepsi kapatılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bakanlık çalışmalarıyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

AA editör masasına konuk olan Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'da sokak aralarında aile danışma merkezi levhasıyla iş yapan merkezlere ilişkin ihbarlar geldiğini söyledi. Kaya, 'Buraya giden çiftler genelde boşanarak çıktığına yönelik ihbarlar üzerine denetim başlattık. Yetkin kişiler tarafından açılmayan yerleri kapatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz' dedi.

 İşte o açıklamalar:

"İstanbul'da görüyorum mahalle, sokak aralarında aile danışma merkezi levhasıyla iş yapan merkezler var. Bize buralar hakkında çok fazla ihbar geldi. Buraya giden çiftlerin hep boşanarak çıktığına yönelik gelen ihbarlar üzerine denetimlere başladık. Gerçekten birçok yerin ehil olmayan kişiler tarafından açıldığını gördük. 

KAPATILACAKLAR

Aile danışmanlığı sertifikası dahi olmayan, üniversite mezunu dahi olmayan, denklik almış bir diploması olmayan kişiler tarafından bu merkezlerin işletildiğini gördük. Bu konuda önlem almaya başladık, denetimlerimiz hızlı şekilde devam ediyor. Yetkin kişiler tarafından açılmayan ve ruhsatlandırılmayan yerlerin kapatılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

BİR YORUM YAPIN 26

Hasan 7 yıl önce

Aileler cocuklarını düzgün yetiştirmesi lazım. Kadın kadınlığını bilmesi lazım. Erkek gibi bu devirde kadınlar. Boşanınca çoçuğu görememe korkusuna evliliği çekiyor yeni evlilerin çoğu. Mutsuz evlilikler..

Toplam 1 beğeni

Fatma 7 yıl önce

evlilik program lar kapatılması gerekiyor,

Toplam 2 beğeni

Ersan 7 yıl önce

bizim annelerimiz babaannelerimiz zamanında boşanma varmıydı şimdi git bir uzmana canını sıkıyorsa boşan telkinini veriyor sabır denen kavram yok sabrı tavsiye eden yok biz istiyoruz hep her an mutlu olalım atalarımız bizim kadar varlık içinde mi yaşadı şu an varlık var veriliyor ama bazı şeyler alınıyor.Hakkı ve Sabrı tavsiye etmekten gayrı bir şey olmamalı.

akp... 7 yıl önce

facebooku kapatın boşanma kalmaz.ayrıca aile tarzına uymayan etrikalı sosyetik dizilerde aile kavramını bitirmekte.

Toplam 2 beğeni

misafir 7 yıl önce

bende diyorumki televizyonlardaki evlilik programlarini ve aileleri etkileyecek programlari kaldirirsaniz onlarin yerine ailelerin nasil yaparda aile durumunu daha guclendirilir oyle programlar konulsa daha iyi olur diye dusunuyorum aile gecimine gelince bu milletde kanaat yok sukur yok kendilerinden asagilara hic bakmiyorlar luks yasamak icin istekde sinir yok devlet vergi isteyince hakaretde sinir yok az verince kiziyorlar cok verincede simariyorlar ve bosaniyorlar cunku ac kalmiyorlar sonuc devlet bazi luzumsuz odemeleri kesmesinden yanayim

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun