Resimdeki detay hayatını kurtardı

Oğlunun fotoğrafını çekmesiyle gözünde nokta olduğunu fark eden anne, hastalığını araştırmasıyla gözünde tümör olduğu ortaya çıktı.

Akshata Rao, oğlu Aayaaan'ın fotoğrafını ne zaman çekse sol gözünde beyaz bir nokta belirdiğini fark etti. İddialara göre Aayaan'ın gözünde her zaman bir ışıltı vardı fakat doktorlar korkulacak bir şey olmadığını ve zamanla kendiliğinden iyileşeceğini söylüyordu.

Lakin, bu ışıltı düzelmek yerine daha da ilerledi ve kocaman bir nokta şeklini aldı. Bu durumu fark eden ailesi soluğu başka bir doktorda aldı. Aldığı cevap yine farklı değildi. 

Oğlundaki bu durumu internetten araştıran anne Rao, Retinoblastoma isminde seyrek görülen bir kanser türü olabileceği kanısına vardı. Hastalığın çoğunlukla fotoğraflarda ortaya çıktığını okuyunca daha da kaygılandı.

Yapılan testlerden edinilen bulgulara göre Aayaan'ın retinasında bir tümör olduğu ve çevresine yayıldığı ortaya çıktı. Hemen ardından göz siniri ve gözü alınarak yapay bir göz yerleştirildi. Anne Rao, oğlu yaşadığı için şükrediyor.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0