Elleri ve ayakları simsiyah oldu! Nedeni ise...

Michiganlı Kevin Breen, kaptığı bir enfeksiyon nedeniyle hayatı değişti.

44 yaşındaki Kevin Breen, karnında bir anda bir ağrı hissetti. Ayrıca Kevin'ın vücudunda grip belirtileri baş gösteriyordu.

Durumu gittikçe kötüleşen Kevin doktora gitti. Doktorlar Kevin’ı görünce çok şaşırdı. Birkaç ilaç verdikten sonra ilaçların tesir etmemesi halinde tekrardan gelmesini söyledi.

Kevin'ın durumu o gece daha da kötüleşti. Acile götürülen Kevin gözetim altında tutulmaya başlandı. Acilen ameliyata alınan Kevin’ın karnında 1.5 litre sıvı biriktiği tespit edildi. Doktorlar sonunda Kevin'a bir teşhis koydu. Kevin'ın 3 yaşındaki oğlunun geçtiğimiz günlerde bademcikleri şişmişti. Doktorlar da Kevin’da streptokok bakterisi aramaya başladı.

Doktorlar Kevin’a streptokok enfeksiyonu teşhisi koydu. Kevin'ın boğazından midesine yayılan bakteriler, vücudun organlarının iflas etmesine neden olmuştu. Ancak Kevin tam iyileleşekken bu seferde böbrekleri iflas etti. 

Acilen yoğun bakıma kaldırılan Kevin, diyaliz makinesine bağlanarak, ölümle yaşam arasında mücadele verdi. Hayati tehlikeyi atlatan Kevin'ın sol eli tamamen alındı, sağ elindeki bazı parmaklar ve ayak parmaklarının büyük çoğunluğu alınmak zorunda kalındı. Ancak yaşıyordu.

BİR YORUM YAPIN 5

Tr 42 7 yıl önce

Çok kötü yazık

TR2023 7 yıl önce

bu.. herkese ibret olsun..

Toplam 3 beğeni

tr06 7 yıl önce

Dur dostum bu ne şiddet ne celal, nasıl bir tahammülsüzlük! ibret derken ibretlik olacaksın. Selamlar. Seviyoruz seni.

Toplam 3 Beğeni

TR2023 7 yıl önce

sana neset ertas babanin cevabini yaziyorum.. güzelligine güvenme, bir sivilce cikar.... velhasil böbürlenme ve kibirlenmeee.. baskalarini hor görme, kücük görmeee.. anladin ??! ne oldum deme ne olacacagim deeeee.. anladin ??! adam ol, insan ol.. lafim haberdeki adama degil.. herkeseeee...

Toplam 4 Beğeni

tr06 7 yıl önce

Nasıl bir ibret alalım yani. Bundan sonra bademcikli çocukları öpmeyelim mi?!

Toplam 16 Beğeni