Biyolojik babalarını ararken kardeş çıktılar

İngiltere'de yaşayan ve tüp bebek tedavisi ile dünyaya gelen ki yakın arkadaş biyolojik babalarının bulmaya çalışırken kardeş olduklarını öğrendi.

Georgia Bond (19) ve Jack Bowman (26) isimli iki yakın arkadaş biyolojik babalarını bulabilmek için genetik paylaşımlarını İngiliz İnsan Dölleme ve Embriyo Kurumu ile paylaştı.

1998 doğumlu bir kız kardeşi olduğunu öğrenen Jack, "Belki bir bağımız vardır" diyerek arkadaşının kuruma başvurması için ikna etti.  İki genç aynı donörün spermleri sayesinde anne karnına düşmüş. 

Olayı sosyal medya hesaplarından duyuran iki kardeş, "Biz her zaman çok iyi anlaştığımız için 'Acaba kardeş miyiz? şakası yapardık. Şimdi gerçek oldu' diye yazdı. Kardeşlerin yaptığı paylaşım Twitter'da 17 bin kez paylaşıldı.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 9

TÜRKİYEM 6 yıl önce

Tüp bebek tedavisinde bir baskasinin spermi kullanilmaz ne alaka..acayip bi durum var ya haber eksik yada bunlar sokaga terkedilmis iki cocuk

Toplam 3 beğeni

ismet 6 yıl önce

malesef sokaga cikamaz oldum bu gun iki genc gordum 15 16 yaslarinda giyim kusam yuruyus oturup agladim yarabbi bunlarlami nesil devam edecek allahin ipine en cok sarilacamiz gun bu gundur

Toplam 4 beğeni

birisi 6 yıl önce

Modern dünya.

Suphi 6 yıl önce

Böyle bir meraka girmeyen ve hayatı normal akımında sürdüren kaç kardeş evlendi veya birleşti kim bilir ??? İşte İSLAM'da ön görülen şartlar ve olabilecek sebepler !!!!

Toplam 4 beğeni

Bozuk Nesil 6 yıl önce

Arkadaştınız ? Nasıl arkadaş Hangi seviyede kaldınız Neslin bozulması tam bu olsa gerek

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun