"İkiz bebek büyütmek askeri bir operasyon"

Robin Flavell, 'dadı' filosuna sahip olamayan sıradan anne ve babalar için ikiz bebek büyütmenin askeri bir operasyon olduğunu söylüyor.

The sun'ın haberine göre, 47 yaşındaki Robin Flavell ve eşi Jill'in Charlotte ve Martha ikizleri var. Robin, "Şubat ayında George Clooney'nin karısı Amal'in ikizleri beklediğini duyduğumda, küçük bir kahkaha atmıştım" diyor. 

Robin, ışıltılı bir yaşama sahip olan George Clooney'nin hayatının ne kadar ters çevrilmek üzere olduğunu bilmediğini söyledi.

42 yaşındaki gazeteci Jim, "Karım Jill'in dokuz haftalıkken ilk taramasını yaptırdığında, ultrason monitöründe dans eden iki küçük lekeyi gördüğüm anı hiç unutmayacağım. İki kalp atışını gördüğümde gözlerim genişledi ve hissettiğim tek şey sevinç içindeydi" dedi.

Jim, ailesinde ikizler olsada bunun başına geleceklerini düşünmediğini ama çok heyecanlı olduklarını ifade etti. 

İkizlerin daha doğmadan önce bile kaos başlattığını belirten Jim, ihtiyaçları olan her şeyden iki defa; beşikten araba koltuklarına, havludan sandalyelere kadar almak zorunda olduklarını söyledi. 

Jim ikizlerin doğum sürecini şöyle açıkladı: "İkizlerimiz tek bir plasenta ve keseyi paylaştı, bu nedenle çok yüksek riskli bir hamilelik olarak değerlendirildi. Doktorlar Jill'in 33. haftasında sezeryanle bebekleri aldılar. Çok küçüktüler ama çığlıklarını duymak benim için büyük bir rahatlama oldu. Bununla birlikte, kızlar hızla özel bakım bebek birliğine götürüldü ve beş gün sonra onları ilk defa tutabildim."

Jim, George Clooney'in büyük olasılıkla zaten çalışan bir dadı filosuna sahip olacağını bildiğini ancak sıradan ikiz ebeveynler için ikizleri ilk altı ayda getirmenin bir mücadele olduğunu itiraf etti. Jim onları canlı tutmanın büyük bir askeri bir operasyon olduğunu belirtiyor.

Jim, ikizleri Martha ve Charlotte dokuz aylıkken eşi Jill'e destek olmak ve ikizlerini daha iyi yetiştirmek için tam zamanlı işini bıraktığını ifade etti. 

Eşi Jill'in aylardır bildiklerini çabucak öğrendiğini belirten Jim, ikizlerin bir sirk hareketine benzettiğini ve insanları büyülediğini söyledi.

yasemin.com

BİR YORUM YAPIN 0