Hamile ve engellilere sıcak hava izni

Aydın'da sıcak hava nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ile engellilerin yarın izinli sayılacağı bildirildi.

Sıcak hava dalgası tüm ülkeye yayıldı. Meteorolojiden sıcak hava uyarısı üst üste geldi. Şanlıurfa'da sıcaklık 50 dereceyi geçti.

Aydın'da valilik kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan  engelli ile hamilelerin, ilde hava sıcaklığının artması nedeniyle yarın idari  izinli sayılmasına karar verdi. Aydın'da sıcaklığın yarın 44 derece olacağı tahmin ediliyor.

Nemden bunalan vatandaşlar serinlemek için park ve ağaç gölgelerini tercih ediyor. Yaz tatiline giren çocuklar ise parklardaki süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARI ÜSTÜNE UYARI GELDİ 

Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı ve Ardahan illeri  için 2-6 Temmuz'da "kuvvetli sıcak hava dalgası" uyarısında bulunuldu.  Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan  açıklamada, 2 Temmuz Pazar günü saat 06.00'dan 6 Temmuz Perşembe günü saat  06.00'ya kadar Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı, Ardahan ve çevrelerinde  "kuvvetli sıcak hava dalgası" beklendiği bildirildi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0