Eşinizin telefonunda bu uygulama varsa...

Hayatımızın her alanına el atan aplikasyonlar, bu kez hayatınızı kurtaracak!

Spora teşvik eden, hamile bayanlar için doğuma kalan günü gösteren, cihazınızı daha hızlı hale getiren ve daha bir çok alanda hayatınızı kolaylaştıran telefon uygulamaları yaygın şekilde kullanılıyor. Hemen herkesin ihtiyacını karşılayabilecek uygulamalar, artık eşinizin sizi aldatması ve yakalanmamasına da yardımcı oluyor!

Aslında güvenli iletişim, veri koruma gibi olumlu amaçlarla üretilen uygulamalar son zamanlarda aldatan eşlerin yakalanma ihtimalini neredeyse yok etmek için kullandığı aplikasyonlara dönüştü. 

Eğer eşinizin telefonunda bu uygulamalar varsa dikkatli olmalısınız çünkü bu uygulamaların yaygın kullanım sebebi 'aldattığını saklamak'...

İşte o uygulamalar:

Bunlardan biri olan ve telefonunuzun ana sayfasında 'hesap makinesi' görünümde bulunan Private Photo. Şifreyle girilen uygulamada telefonunuzun ana fotoğraf albümünde görülmeyen fotoğrafları depoluyor.

Tiger Text adlı uygulama ise saklamak istenen SMS'ler için kullanılıyor. Üstelik eğer aranarak rahatsız edilmek istemiyorsanız uygulama, gelen aramalara "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" yanıtını veriyor.

Telefonunun kurcalanmasını istemeyenlerin uygulaması ise Nosy Trap... Uygulama, adeta bir detektif gibi telefonunuzun içerisinde fotoğraf albümü, mesajlar gibi alanlarda dolaşan kişilerin fotoğraflarını çekiyor.

Mesajlarının kimse tarafından görülmemesini isteyenler tek bir hareketle tüm mesajlarından kurtuluyor. Fox Private Message adlı yazılım, telefonunuzu birkaç kez salladığınız anda var olan mesajlarınızın tamamını siliyor.

 

Getcontact nasıl silinir? Getcontact tehlikeli mi?

İLİŞKİLİ HABER

Getcontact nasıl silinir? Getcontact tehlikeli mi?

BİR YORUM YAPIN 1

zekiyenebuhal 6 yıl önce

Hadi kullundan sakladın, Rabbinden nasıl saklayacaksın be hey gafil. Bu dünyada paçayı yırttın, beşini birden idare ettin. Mizan başında neyi kimden saklayacaksın. orada yaptıklarını saklayacak bir uygulama var mı? Bu art niyetteki herkesi Allah'a havale ediyoruz.

Toplam 47 beğeni