Yazın tadını daha iyi çıkartan 6 mükemmel icat

Yazın deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarmak güzeldir.

Tasarımcılar kişilerin yaz tatilini daha iyi geçirmeleri için birbirinden kullanışlı icatlar üretmiş. İşte o ürünlerden birkaçı...

1- Güneş enerjiyle şarj olan güneş koruma 

Bu ürün Avustralyalı bir şirket tarafından geliştirildi. Yüzünüzü güneşten korumanın yanı sıra güneş enerjiyle şarj olan iki adet USB çıkışlı pil, bir adet USB fan, içecekleriniz için bardak tutucu, şezlonga tutturmak için kayışlara da sahip. Tam bir tatil aksesuarı. 

2- Değerli eşyalarınızı saklayacak bir aparat

Vida tipinde olan bu alet kendisini kuma gömüyor. Siz de plaj havlunuzu üzerine örtebiliyorsunuz. Böylece denize girerken telefonunuzu kimse görmeden saklayabilirsiniz. 

3- Hem hamak hem de çadır

Hamakta sallanmak hemen hemen herkesin hoşuna giden bir aktivite. Üzeri çadır modelli bu ürünle kendinizi güneşten koruyabiliyorsunuz. 

Tatilde telefon şarjını dert etmeyin. Hem ocak hem de fırın olan bu aleti çok amaçlı kullanabilirsiniz. 

5- Terliğin iz çıkarmasını istemeyenler için yapışkan taban

Plajda terlik giymek istemeyenler ama bir yandan da ayağının yanmasını istemeyenler için yapışkan tabanlar tam bu sorunlar için geliştirilmiş.

6- Denizde kramp girer diye korkmayın!

Denizde yüzerken korkuyorsanız, "ya bir anda kramp girer yüzemem" diye endişeleniyorsanız bu icat tam size göre. Bastığınız anda şişen bu balon tarzı alet sizi denizin dibinden direkt yüzeyine çıkarabiliyor.

Hayatı kolaylaştıran inanılmaz icatlar

İLİŞKİLİ HABER

Hayatı kolaylaştıran inanılmaz icatlar

BİR YORUM YAPIN 0