Minik yıldızdan dev performans!

Başrolünde Isabella Damla Güvenilir’in yer aldığı Elif dizisi 18 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 19:50’de yeni bölümleriyle Kanal 7’de…

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Küçük Elif’in acı ve hüzün dolu hikayesinin anlatıldığı Elif dizisi dördüncü sezona merhaba demeye hazırlanıyor. Kadrosunu Çağla Şimşek, Murat Prosciler ve Berna Keskin gibi birbirinden tecrübeli oyuncularla güçlendiren Elif dizisi yeni sezonda da Kanal 7 ekranlarında olmaya devam edecek.

Dizide canlandırdığı Elif karakteriyle adından sıkça söz ettiren Isabella Damla Güvenilir şimdi ise dizisinin yeni sezon tanıtım filminde seslendirdiği “Buradayım” adlı şarkıyla gündemde.

Sözü ve müziği ünlü besteci Murat Evgin’e ait olan “Buradayım” adlı eser Elif’in yaşadığı zorlukları ve içinde bulunduğu psikolojiyi anlatıyor.

Minik yıldız, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzel sesiyle de dinleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Isabella Damla Güvenilir, sergilediği başarılı performansla ünlü müzik adamı Murat Evgin’den de tam not aldı. 

BİR YORUM YAPIN 1

Melek aksu 6 yıl önce

Guzel