O Ses Türkiye'de Gökhan ile Yıldız Tilbe arasında ırkçılık kavgası! Program iptal...

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen TV8'in yarışması ''O Ses Türkiye'' programında Gökhan Özoğuz ile Yıldız Tilbe arasında ırkçılık tartışması yaşandı ve bunun sonucunda program iptal edildi.

Acun Ilıcalı sunuculuğunu gerçekleştirdiği TV8 ekranlarının 7'den 70'e herkesin takip ettiği program olan O Ses Türkiye'de yaşanan "ırkçılık" tartışması damga vurdu.

O Ses Türkiye adlı ses yarışması programında jüride yer alan Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arasında ırkçılık tartışması yaşandı, program iptal edildi.

Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arsındaki ırkçılık tartışması sonrası seslerinin yükseldiği, seyircilerin dışarı çıkarılarak çekimlerin iptal edildiği bilgisine ulaşıldı.

''TÜRK OLDUĞUNU BİLSEYDİM DÖNERDİM''

Balkan müziği söyleyen bir yarışmacıya Tilbe'nin “Aaa sen Türkmüşsün... Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim” demesiyle tartışma başladı.

SEN O ZAMAN KÜRTLERİN YARIŞMASINA DA İTİRAZ EDERSİN!

Yaşanan bu gelişme Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun köşesinde şu ifadelerle yer aldı:

"Bu söze Gökhan sinirlenmiş, “Bu yarışmaya yabancılar da geliyor, niye dönmezdin ki” diyerek Yıldız’a itiraz etmiş...

“Burası O Ses Türkiye, ben Türk arıyorum. Burası O Ses İngiltere değil, öyle olsaydı İngiliz arardım” demiş.

Gökhan’ı tanırım, böyle ayrımcılıklar konusunda sessiz kalacak biri değildir.

O da öyle yapmış, sesini yükseltmiş, “Sen o zaman Kürtlerin yarışmasına da itiraz edersin” falan deyince ortalık karışmış."

Olay sonrası Ilıcalı'nın mikrofonları kapattırıp, seyircileri dışarı çıkardığı, tartışmanın kuliste de sürdüğü öğrenildi.

Yıldız Tilbe, İsrail’le 'kriz' yaşandığı dönemde attığı “Allah Hitler’den razı olsun” tweet’i nedeniyle çok eleştirilmişti.

BİR YORUM YAPIN 3

Profasosyalist 6 yıl önce

Yıldız Tilbe'yi eleştirenler; Keşke onun kadar samimi, içten ve sanatçı olabilselerdi...! Söyledikleri bence yanlış anlaşıldı ve saptırıldı.. Programı izledim, bunun ırkçılıkla alakası yok... İnsan neresiyle dinlerse, orasıyla anlar dedikleri bu olsa gerek..   Yıldız'ın ırkçılık yapabileceğini düşünmek bile komedi...!

Toplam 5 beğeni

Süroş 6 yıl önce

Aynen katılıyorum

Toplam 3 Beğeni

RÜZGAR 6 yıl önce

YILDIZ HAKLI "o ses TÜRKİYE"

Toplam 6 beğeni