İbrahim Çelikkol kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol kimdir? Uzun yıllardır ekranlarda olan oyuncu ve manken İbrahim Çelikkol aslen nereli ve kaç yaşında?

İbrahim Çelikkol kimdir?

14 Şubat 1982 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya gelen İbrahim Çelikkol; oyunculuk kariyerinden bir süre önce modellikle de uğraşmıştır. Özel hayatında da önemli gelişmeler yaşanan Çelikkol, geçtiğimiz ay mimar Mihre Mutlu ile nişanlanmıştı. Daha sonra yakın bir tarihte İbrahim Çelikkol ve nişanlısı sürpriz bir şekilde evlendiler. 

ibrahim çelikkol mihre mutlu

ibrahim çelikkol mihre mutlu

Hayatının bir döneminde profesyonel anlamda basketbol oynayan Çelikkol, hatırı sayılır başarılar elde ederek; Genç Milli Basketbol takımına girdi ve lig maçlarında oynadı. Daha sonra kariyerini oyunculukta ilerletmek isteyen Çelikkol, oyunculuk derslerine ağırlık verdi.

İbrahim Çelikkol'un bugünlere gelmesinde büyük rolü olan Osman Sınav, oyunculuk kapılarını araladı. İlk oyunculuk deneyiminde başrolü oynadı. 2008 yılında Osman Sınav'ın çektiği "Pars Narkoterör" dizisinde "Baş komiser Şamil Baturay" rolüne hayat verdi. 

2009 yılında TRT1'de ekrana gelen "M.T.A." dizisinde rol aldı. 2010 yılına gelindiğinde Fox TV'de "Keskin Bıçak" ve Show TV'de "Karadağlar" dizilerinde oynadı. 2011 yılında İffet dizisinde "Cemil" karakterine hayat verdi. 

2012 senesinde büyük bir gişeye imza atan Fetih:1453 filminde oynadığı "Ulubatlı Hasan" rolüyle büyük yankı uyandırdı. 

ibrahim çelikkol

ibrahim çelikkol

2013 yılında başrollerini Özgü Namal, Burçin Terzioğlu ve Mustafa Üstündağ ile beraber paylaştığı "Merhamet" dizisinde rol aldı.

2014 yılında "Kod Adı Reaksiyon" dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur ile beraber oynadı. Yine aynı yıl 'Sadece Sen' adlı sinema filminde Belçim Bilgin ile başrolleri paylaştı.

2015 yılında "Kördüğüm" dizisiyle televizyon ekranlarına geri dönen İbrahim Çelikkol 2016 senesinde ise, TRT ekranlarının mini dizisi Seddülbahir 32 Saat'te "Mehmet" rolüne hayat verdi.

2017 yılına gelindiğinde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan "Siyaz Beyaz Aşk" dizisinde Ferhat rolüne hayat verecek. Dizide başrolü paylaştığı oyuncu ise "Aslı" rolü ile başarılı oyuncu Birce Akalay olacak.

Rol Aldığı Yapımlar;

Pars Narkoterör (2007)

M.T.A. (2009)

Karadağlar (2010)

Keskin Bıçak (2010)

İffet (2011)

Fetih 1453 (2012)

Merhamet (2013)

Sadece Sen (2014)

Kod Adı Reaksiyon (2014)

Kördüğüm (2015) 

Seddülbahir 32 Saat (2016)

Siyah Beyaz Aşk (Kanal D) oyuncu kadrosu ve konusu

İLİŞKİLİ HABER

Siyah Beyaz Aşk (Kanal D) oyuncu kadrosu ve konusu
Siyah Beyaz Aşk 10.bölüm fragmanı yayınlandı! Siyah Beyaz Aşk son bölüm

İLİŞKİLİ HABER

Siyah Beyaz Aşk 10.bölüm fragmanı yayınlandı! Siyah Beyaz Aşk son bölüm
Siyah Beyaz Aşk 10.bölüm! Yeni bölümde Ferhat gerçekleri öğrenecek mi?

İLİŞKİLİ HABER

Siyah Beyaz Aşk 10.bölüm! Yeni bölümde Ferhat gerçekleri öğrenecek mi?

BİR YORUM YAPIN 38

Reyhan altunbulak 3 yıl önce

Ibrahim Abi ilk önce sen cok ama cok mükemmel harika muhteşem bir oyuncusun ve ayrica çok ama çok yakışıklısin maşallah ve çok karizmatiksin seni çok ama çok seviyorum İbrahim abi ve sen gerçekten çok yetenekli oyuncusun allah yolunu açık eylesin allahim seni herzaman korusun sen ve ailen harikasiniz❤️❤️❤️❤️❤️

şeval 5 yıl önce

Çok ama çok beyeniyorum ibrahimi ve sadece siyah beyaz aşk dizisini izledim ve halada izliyorum :)

Fatoş 5 yıl önce

Ben ibrahimi çok beğeniyorum çok yakışıklı ve oyunculuğu muhteşem biçok film yapsın bence

Toplam 1 beğeni

Gökhan 5 yıl önce

Cokca dizi tv izlemeyen kisi olarak soyluyorum bu filme resmen tapmistim 10 numara tum ekip tabiki basta Ferhat yemis abi film isini yakisiyor roller aslida oyle basarili boyle bir filme nasil final verirler anlamak cok zor...

Fatma 5 yıl önce

Siyah beyaz aşk dizisini çok beğenerek izliyorum oğluma çok benzetiyor um dizilerinin devamını bekliyorum

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun