Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan kimdir?

Türk sinemasının usta ismi rahmetli Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, geçtiğimiz gün kendisi gibi bir oyuncu olan Başak Biröz ile nişanlandı. Peki, Gurur Aydoğan kimdir? Kaç yaşındadır? İşte, Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...

15 Mayıs 2016 tarihinde kaybettiğimiz usta sanatçı Oya Aydoğan’ın oğlu, Gurur Aydoğan son zamanların en çok konuşulan ismi haline geldi. En son Kanıt; Ateş Üstünde adlı dizi de rol alan oyuncu geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı olan Başak Güröz ile nişanlandı. Peki Gurur Aydoğan kimdir

Gurur Aydoğan kimdir?

Gurur Aydoğan, 15 Mayıs 2016’da vefat eden Türk sinemasının usta isimi Oya Aydoğan’ın oğludur. Babası ise Latif Demirbağ’dır. 8 Kasım 1988 yılında dünyaya gelen Gurur Aydoğan, 1.90 boyunda ve 86 kilogramdır.

Gurur Aydoğan eğitim hayatını oyunculuk üzerine yapmıştır. Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümünden mezunudur. Mezuniyetinin ardından 35.5 Sanat Akademisi ve Craft Oyunculuk Atölyesinde eğitim almıştır.

Eğitim hayatının bitmesi sonucunda, Kedi Özledi ve Oyun Zamanı isimli filmlerde karşımıza çıkmış daha sonra Not Defteri dizisi ile dizi oyunculuğuna başlamıştır. Son olarak Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Güröz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kanıt Ateş Üstünde dizisinin kadrosunda yer alan Gurur Aydoğan, ‘Çetin’ karakterini canlandırmıştır.

Guru Aydoğan, Kanıt; Ateş Üstünde adlı dizide rol paylaştığı Başak Güröz ile geçtiğimiz günlerde nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmıştır.

BİR YORUM YAPIN 0