Gürkan Şef ve Fatma Toptaş evlilik kararı aldı! Gürkan Şef ve Fatma Toptaş kimdir?

Mutfağın kralı Gürkan Şef ile oyuncu Fatma Toptaş evlilik kararı aldı. Gürkan Şef'in, Fatma Toptaş'a Dubai de yapmış olduğu romantik evlenme teklifi sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Peki Gürkan Şef ve Fatma Toptaş çifti kimdir?

Gürkan Şef ve Fatma Toptaş çifti 4 aydır süren birlikteliklerini evlilik kararı ile müjdelediler. Fatma Toptaş'ın sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu, "sanırım evet" mesajı çiftin Dubai'de ki evlilik kararı aldığını ortaya çıkardı. Kısa sürede takipçileri tarafından beğenilerek yorum yağmuruna tutulan çift merak konusu haline geldi. Gürkan şef ve Fatma Toptaş kimdir?

gürkan şef

gürkan şef

GÜRKAN TOPÇU KİMDİR?

Gürkan Şef, 9 Ağustos 1985 yılında Denizli'de dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Gürkan Topçu olan bizlerin ise Gürkan Şef olarak tanıdığımız et ustasının ailesi sebze-meyve ve gıda toptancısı olduğu için çocukluğundan beri yemek sektörünün içinde bulunmuştur.

Gürkan Şef, lise eğitimini Denizli'de tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek Mutfak Akademisi'nde yiyecek ve içecek işletmeciliği eğitimi aldı. Gürkan Şef, okulda ki hocasının tavsiyesi ile aşçılık eğitimini de tamamladı. Ardından Avrupa ve Afrika Mutfağı diplomasını da alan usta şef staj için İtalya'ya gitti. Aradığı şeyin makarna ve pizza olmadığını farkedince Türkiye'ye geri döndü. Farklı et firmalarında görev alarak et pişirmenin kendisi için anlamlı ve önemli olduğunu farketti.  Et hakkında detaylı bir eğitim almak için, England Meat School’da kasaplık eğitimi gördü. Böylece Türkiye’nin ilk diplomalı kasabı oldu.

2014 yılında Türkiye'ye dönüş yapan Gürkan Şef, uzun zamandır hayalini kurduğu steakhouse restoranının ilk şubesini Nişantaşı'na açtı. Burada hedeflediği başarıya ulaşan usta kasap, Mayıs 2017 tarihinde ikinci şubesini Etiler'e açtı. Gürkan Şef aynı zamanda Dubai, Londra, Cidde ve Riyad gibi dünyanın çeşitli yerlerinde de hizmet vermek için çalışmalarına başladı.

fatma toptaş

fatma toptaş

FATMA TOPTAŞ KİMDİR?

Fatma Toptaş, 25 Kasım 1982 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitimini tamamlayan oyuncu küçük yaşlardan itibaren polis olmak istemiştir. Ancak ortaokul ve lise döneminde öğretmenlerinin konservatuara yönlendirmesi sonucu bu hayalinden vazgeçmiştir.

Fatma Toptaş, 2007 yıllarında Kanal D'nin Bıçak Sırtı ve Show TV'de yayınlanan Doktorlar adlı televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak ilk oyunculuk deneyimini yapmıştır.

2008 yılında Recep İvedik sinema filminde Şahan Gökbakar'ın çocukluk aşkı olarak Sibel rolünde oynamış olan Fatma Toptaş aynı yıl içerisinde Avanak Kuzenler adlı komedi filminde de yer almıştır. TRT de yayınlanmış olan Başrolde Aşk adlı dizide oynamış ve 2011 yılında Atv'de yayına girmiş olan Hayat Devam Ediyor dizisinde de rol alan Fatma Toptaş; Atv'nin yeni dizisi olan Cesur Hemşire adlı dizide Serpil karakterini canlandırmıştır. FOX TV'de yayınlanmış olan Kiraz Mevsimi'nde Sibel karakterini canlandıran Fatma Toptaş son olarak No:309 dizisiyle ekranlara geliyor. Fatma Toptaş oldukça başarılı bir karakter oyuncusu dur.

BİR YORUM YAPIN 0