İrem Derici, "Eşek cennetine gittim" deyince Meclis Başkanı kızdı!

Ödül almak için sahneye çıkan İrem Derici, ödülü vermek üzere bekleyen TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın yanında "eşek cennetine gittim" deyince başkan kızdı!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri töreninde Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı Ödülünü İrem Derici almaya hak kazandı. Ödülü ünlü şarkıcıya vermesi için sahneye TBMM Başkanı İsmail Kahraman davet edildi. Ardından sahneye gelen İrem Derici, yaptığı konuşma ile Başkan'ın tepki aldı.

Ünlü şarkıcı geçirdiği rahatsızlıklar üzerine "bildiğiniz gibi eşek cennetine gittim geldim" dedi. Bu sözlere şaşkınlık ile bakan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ödülü teslim ederken, mikrofonu isteyerek, “İrem Hanım'ın bir sözünü değiştirmemiz gerekiyor. Cennet cennettir, eşeklerin cenneti olmaz” dedi. Bunun üzerine Derici; “Bana eşek gözlü derlerdi de o yüzden” şeklinde yanıt verdi.

İrem Derici'den tepki geldi!

İrem Derici'nin sözlerine sosyal medya üzerinden de tepki gelince ünlü şarkıcı açıklama yaptı. Açıklamada; "Dün gururla katıldığım ve ödül aldığım 8. Buhara Medya Ödülleri’yle alakalı hem kırıcı hem de alakasız bir haberyapılmış. 'Alkolsüz bir ödül töreninde, sahneye alkollü çıktı' haberi yapılmasına mı üzüleyim, neden kimseyle alıp veremediğim yokken bu kadar bana yürünmesine mi darılayım, bilemedim... Hatırlatayım ki ben bu yıl büyük bir hastalık geçirip yoluma mükemmel bir şekilde devam ettim. Sağlık benim için her şeyden önemli. Böyle hayal ürünü haberlerle ödülüme leke sürülmesine izin vermeyeceğim gibi yine bu haberi yapan arkadaşlara kin gütmeyeceğim. Canınız sağ olsun ama kul hakkı yediğinizde ve insan üzdüğünüzde, içinizdeki kötülüğün ışık hızıyla size geri döneceğine emin olun. Saygılarımla..." sözlerine yer verdi.

irem derici

irem derici

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Jale Ediz, reklamcılık yapan babasının adı Hulusi Derici’dir. İrem Derici 5 yaşında iken anne ve babası boşandı. İlkokula giderken Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünde eğitime başladı lise bitene kadar devam etti. Işık Lisesinden mezun oldu. 16 yaşında iken bir burun estetik ameliyatı oldu.

Şarkı söylemeye büyük bir tutkusu olan sanatçı,16 yaşından beri şarkı söylüyor. Küçük yaşlarında Beyoğlu’nda kulüplerde ‘Monopop’ adlı gurubu ile şarkı söyledi. Üniversiteden mezun olduktan sonra babasının yanında reklam ajansında 8 ay çalışan Derici, reklamcılıktan kurtulup şarkı söylemek için çareyi ‘O Ses Türkiye‘ye katılmakta gördü.

irem derici

irem derici
Acun Ilıcalı‘nın sunduğu 2011 yılında Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz‘un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarı finalde elendi. Elenmiş olsa da kendine ve Türkiye'ye sesini kanıtladığını düşünerek Melih Kibar‘ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi “Bensiz Yapamazsın” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Mayıs 2013′de “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” adlı single ile Türkiye’de fırtına gibi esti. Sözü ve müziği Sezen Aksu ‘ya ait şarkının klibi Müyap kanara imza attı.

İrem Derici asıl çıkışını 15 Nisan 2014′de “Kalbimin Tek Sahibine” adlı şarkı ile yaptı. Piyasaya çıktığı andan itibaren dijital platformlarda “en çok dinlenenler” arasına giren şarkı internet ortamında en fazla indirilen ve dinlenen şarkı olma başarısını elde etti. 2014 yılında Altın Kelebek Ödülleri, En Iyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü kazandı.

İrem Derici, 13 Eylül 2014 tarihinde radyocu, aranjör Rıza Esendemir ile evlendi ancak 2016 tarihinde boşandı.

irem derici

irem derici

İrem Derici'nin albümleri;

2012 - Bensiz Yapamazsın (Single)
2013 - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (Single)
2013 - İki (Maxi Single)
2014 - Neredesin Sen (Single)
2014 - Kalbimin Tek Sahibine (Single)
2014 - Üç (Maxi Single)
2015 - Değmezsin Ağlamaya
2015 - Aşk Eşittir Biz
2016 - Dantel
2017 - Tektaş

Oyuncu Pelin Sönmez ve Cem Candar evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Pelin Sönmez ve Cem Candar evlendi
Fahriye Evcen soyadını değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen soyadını değiştirdi!
Bülent Ersoy yoğun bakımda!

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy yoğun bakımda!

BİR YORUM YAPIN 2

Erkan 6 yıl önce

Insanlar hata yapa bilir irem hanim o kelimeyi bilincli olarak söylememistir.Allah cc size saglik sihat afiyet versin irem hanim türkiyede insanlar seni seviyor.elestirilerede fazla kulak asma insanlarin agzi torba deyilki agzi olan konusuyor.bence fazla dikkate almamalisin bunlari

Toplam 1 beğeni

yaşar dede. 6 yıl önce

Herkes kendi yerine gider.

Toplam 4 beğeni