Turabi Çamkıran kimdir? Turabi kaç yaşındadır ve nerelidir?

Acun Ilıcalı'nın yönetmeliğinde ekranlara gelen ve oldukça sevilen Survivor'ın başarılı isimlerinden biri olan Turabi, yarışmadaki farklı yorumu ve sert mizacı ile adından sıkça bahsettiriyor. Peki Turabi Çamkıran kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Merak edenler için araştırdık...

Büyük bir heyecanla izlenen Survivor'un vazgeçilmez isimlerinden birisi haline gelen Turabi Çamkıran, üçüncü kez Survivor sahalarında izleyici ile buluşuyor. Kimi zaman farklı tavırları ile izleyicinin sevgisini kazanan Turabi, kimi zamansa sert mizacı ile izleyici kızdırıyor. Her iki durumda da sıkça adından bahsettirerek merak konusu haline gelen Turabi Çamkıran kimdir?

turabi

turabi

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 10 Mart 1988 yılında Mersin, Erdemli'de dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Mersin'de geçiren Turabi, lise eğitimini de Mersin'de tamamlamıştır. Lise yıllarında Break Dansa merak salmış ve bu yeteneğini geliştirmek için lisans eğitimini MErsin Üniversitesinde Güzel Sanatlar Bölümü okuyarak tamamlamıştır.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok dansı yapabilen Turabi, talep edenlere özel dans dersleride verdi. Çocukluk yıllarında dans ile birlikte dövüş sporlarına da merak salan Turabi, dövüş eğitimleri almaya başladı. Türkiye'de düzenlenen Muay Thai maçına katılan Turabi buradaki yenilgisi sonucunda işi yerinde öğrenmek gerektiğini düşenerek Tayland'a gitti. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Bunun yanında kafes dövüşlerinde de yarışarak para kazanmaya devam eden Turabi, bu maçlardan birinde yaşadığı ciddi yenilgi sonucundan dövüş alanında bir numara olmaya karar vermiştir.

turabi

turabi

Hırslı ve azimli tavrı ile dikkatleri üzerinde toplayan Turabi, dövüş sporları ile ilgilenirken de dansa olan ilgisini kaybetmemiştir. 2008 yılında gerçekleşen Benimle Dans Eder Misin? yarışmasına katılmış, 6. haftada üçüncü olarak elenmiştir.

Turabi 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Burada beklediği şampiyonluğu alamamasının ardından Türkiye'de birçok sanatçının klip ve konserinde dansçı olarak yer aldı. 

turabi

turabi

Turabi Çamkıran, 2014 yılının Mart ayında başlayan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alarak adını Türk halkına duyurmayı başardı. Buradaki yetenekli ve asi tavırları ile izleyicinin dikkatini kazandı. Kısa sürede çok sevilen Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu.

Survivor'da gösterdiği başarı ve halkın sevgisini kazanması sonucunda Acun Ilıcalı, 2015 yılında düzenlediği Survivor All Star kadrosuna da Turabi Çamkıran'ı dahil etti. Bu sezonda da birinciliği kazanan Turabi, Survivor yarışmasının korkulan ismi haline geldi.

turabi

turabi

Survivor ile adını iyice duyuran ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Turabi, dizi sektöründen de sıkça teklif almaya başladı. Turabi ilk olarak Kertenkele adlı dizinin oyuncu kadrosuna 52. bölüm itibari ile dahil oldu. Bununla birlikte Sabit Kaca 2 ve Ketenpere adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Turabi Çamkıran, başarılı ve güçlü yarışmacılığı ile bu sezonda da Survivor kadrosuna dahil edildi. Acun Ilıcalı'nın daveti ile Survivor All Star 2018'in kadrosuna dahil olan Turabi bu seferde birinci olacak mı merakla bekleniyor.

Survivor Nagihan Karadere kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Nagihan Karadere kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
Survivor Damla Can kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Damla Can kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

BİR YORUM YAPIN 15

A hmet 5 yıl önce

turabi süper bir oyuncu

Toplam 2 beğeni

oğuz 5 yıl önce

ben turabiyi seviyorum

Toplam 4 beğeni

Fatih 5 yıl önce

Turabi biraz kaba olmana rağmen seni seviyorum bira daha iyi davranışlar sergilersin inşallah amin

Toplam 4 beğeni

Turabi çamkıran 5 yıl önce

İki survivor yoktum demişler ki turabi öldü şimdi hazır olun turbo turabi geri döndü

Toplam 6 beğeni

azrail 5 yıl önce

geliyorum turbo

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun