Survivor Anıl Berk Baki kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Survivor 2018 Gönüllüler takımın kadrosunda yer alan Anıl Berk Baki hızlı performansı ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Oyunlarda olan hızı ve başarıları ile gündemin çok konuşulan isimleri haline gelen Anıl Berk Baki kimdir?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2018 yeni sezonuna bomba gibi bir başlangıç yaptı. Reyting rekorları kıran yarışmanın yeni sezon gönüllüler takımı merak ediliyor. Gönüllüler takımının en çok dikkat çeken yarışmacısı Anıl Berk Baki oldu. Peki Anıl Berk Baki kimdir? Hayatı ve biyografisi...

anıl berk baki

anıl berk baki

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Anıl Berk Baki, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonludur. Lise eğitimini Galatasaray Lisesinde tamamlamış ardından lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü okuyarak tamamlamıştır. 6 yaşında yelken sporuna başlamış. Spor ile oldukça ilgili olan Baki aynı zamanda milli sporcudur. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapıyor.

anıl berk baki

anıl berk baki

Anıl Berk Baki, Crossfit antrenörü olarak spor yaşantısını sürdürmektedir. Yelken ve crossfit dışında uzun süre amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenmiştir.

anıl berk baki

anıl berk baki

BİR YORUM YAPIN 10

sahel 5 yıl önce

canimsin sen benim anil

anil fan 5 yıl önce

Eylulde dogmus bencede cok tatli

Toplam 3 beğeni

Hellen 5 yıl önce

Anıl survivordan döndükten sonra yazdıklarıma yorum yaparmısın görüşünü çok merak ediyorum eğer yaparsan çok memnun kalırım

Toplam 5 beğeni

Hellen 5 yıl önce

Sanırım Eylül'de doğmuş pek emin değilm ama düşüncem bu yönde

Toplam 2 beğeni

Hellen 5 yıl önce

Yorumlarım için düşünceleri olan varsa iletebilir iletirseniz çok memnun kalırım

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun