Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Survivor 2018'in en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz bölümde yaşadığı sakatlık sonucunda oyunlarda oynayamıyor. Hatipoğlu'nun yarışmaya devam edip etmeyeceği sevenleri tarafından merak edilmektedir. Hakan Hatipoğlu Survivor'dan elendi mi? Hakan Hatipoğlu kimdir?

Survivor'ın All Star isimlerinden birisi olan Hakan Hatipoğlu, yaptığı stratejiler ve oyunlarda ki hızı ile başarılı bir yarışmacı olduğunu hem takım arkadaşlarına hem de ekran başında bulunan izleyicilere ispatlamıştır. Ancak geçtiğimiz günler de parkur da yaşadığı sakatlık sonucunda hastaneye kaldırılan Hatipoğlu, uzun süredir ekranlarda gözükmüyor. Bunun sonucunda sevenleri Hakan Hatipoğlu elendi mi sorularını sormaya başladı.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

Survivor 2018 yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun geri döneceğini ancak 1 ay boyunca yarışmalara katılamayacağını açıkladı. Bu zaman diliminde ise Hakan'ın yerine yeni 2 yarışmacının katılacağını bildirdi.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 yılında İstabul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul'da Burgazada'da büyüyen Hatipoğlu, aslen Çanakkalelidir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Ardından Yüksek Lisans eğitimini İşletme üzerinden Marmara Üniversitesinde almıştır.

Üniversiteyi bitirmesinin ardından reklam ajanslarında iş hayatına bir giriş yapmıştır. Bu alanda başarılı ilerleyen Hakan Hatipoğlu, kendi adına bir reklam ajansı kurmuştur.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu, Adalarspor’da aktif olarak Su Topu oynamakta ve Milli takımda yer almaktadır. 2013 yılında Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Sutopu Milli Takımı’nda yer ala yer aldı.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ile ayrıldı. 

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini 80 bölüm canlandırdı.

Hakan Hatipoğlu, 2010 yılında, 17 Nisan 2010 – 18 Eylül 2010 tarihleri arasında yayınlanan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunuculuğunu da yaptığı ve yarışanlar “Var mısın Yok musun” yarışmacılarından seçildiği Panama‘da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına katıldı. Gizem Akın‘ın da katıldığı Survivor’un Şampiyonu Merve Oflaz olmuştur. “Survivor” adasında evlenmeye karar verdiler. Yarışmadan sonra “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasında tanıştığı Gizem Akın ile 24 Temmuz 2010 tarihinde evlendi.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

2013 yılının Ekim ayında 31 Aralık 2013 gecesine kadar yayınlanan “Bir Milyon Kimin?” adlı bilgi yarışmasında, yarışmanın jüri üyeleri Bülent Özveren, Okan Bayülgen ve Gülben Ergen olurken yarışmanın sunucusu Pelin Çift ile birlikte sunuculuk görevi yaptı.

Hakan Hatipoğlu, 22 Şubat 2015 tarihinde “Survivor All Star” yarışmasına ikinci kez katılarak; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz ve Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Nadya Zagli, Ece Begüm Yücetan, Doğukan Manço, Bozok Gören, Özlem Çalın, Duygu Çetinkaya, Taner Özdeş, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Merve Aydın, Sahra Işık, Fulya Keskin gibi isimlerle oynadı. Ancak birinciliği yakalayamadı.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

Survivor 2015'de ki başarısı ve stratejileri sayesinde dikkatleri üzerine toplayan Hatipoğlu, Survivor 2018 All Star kadrosuna da davet edildi. 

Hakan Hatipoğlu'nun rol aldığı filmleri ve dizileri :
2011 – Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (Selim)(Sinema Filmi)
2010 – Gecekondu (Kendisi) (Tv Programı)
2010 – 2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Selim) (TV Dizisi)
2009 – Kapadokya Düşleri (TV Dizisi)

BİR YORUM YAPIN 3

Nejla 5 yıl önce

Sema nasıl kurnaz oyunlarına yenik düşmüşse , Hakan'da tilkiliklerinin cezasını ödemelidir Acun Medyanın , Acun Holdingin kaymağından yararlanmalarının sonu olmalıdır , tertemiz ANIL'IN HİLMİ CEM'İN DAMLA'NIN hakkını gasp etmelerine TANRI izin vermeyecektir

Toplam 7 beğeni

kadriye 5 yıl önce

İlahi adalet diye bişey var ne musumcuk anıl nede kurnaz damla nede hilmi finale çıkmadı çünkü hakan hem ademi hemde nagihan i destekliyordu kibrisa gidemedi ama yaptığı strateji sayesinde nagiyi finale taşidi

Toplam 1 Beğeni

Sibel 5 yıl önce

Sema gayet net ve açık yürekli biri, kurnazlık yapsaydı sakatım der oyunlara girmezdi.. Bu arada rabbimiz in tanrı diye bir sıfatı yoktur, dikkatinize.. :))

Toplam 1 Beğeni