Aybüke Pusat hangi yarışmaya katıldı? Aybüke Pusat kimdir?

Söz dizisinde Bahar karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanan Aybüke Pusat, 20014 yılında Kenan Işık'ın sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılmış. Aybüke Pusat kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'ün Bahar karakterini canlandıran Aybüke Pusat 2014 yılında Kim Milyoner Olmak İster adlı programa katılmış. Tescilli güzellerden olan Aybüke Pusat, başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile ekranların aranan yüzü haline geldi. Aybüke Pusat kimdir? Hayatı ve biyografisi...

aybüke pusat

aybüke pusat

Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli seçilen Aybüke Pusat, yarışamaya katıldığı yıl içerisinde Kenan Işık'ın sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya da katıldı. Yarışmada 7'nci soruya kadar gelen Pusat, Dinlediğiniz türküyü kim seslendirmektedir?" sorusuna "Ali Ekber Çiçek" yanıtını veremeyince telefon jokerini kullandı. Ancak buna rağmen yanıttan emin olamayan güzel oyuncu, 7bin 500 lirayı alarak yarışmadan çekildi.

aybüke pusat

aybüke pusat

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bale bölümünden mezun olan Aybüke, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde okumaktadır.

aybüke pusat

aybüke pusat

Aybüke Pusat, balerin olarak La Bayadare, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü eserlerde rol almıştır. 

aybüke pusat

aybüke pusat

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katılmış ve üçüncü olmuştur. Miss Earth 2014 yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

aybüke pusat

aybüke pusat

Aybüke Pusat, katıldığı güzellik yarışmasının ardından oyunculuğa adım atarak bu alanda kariyerini ilk Medcezir dizisi ile başlatmıştır. Güzel oyuncu bu dizide Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay gibi başarılı genç isimlerle rol alarak izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. Dizinin final yapmasının ardından bir çok dizi filminden teklif alan Aybüke, O Hayat Benim, Familya gibi dizilerde rol almıştır.

aybüke pusat

aybüke pusat

Aybüke Pusat, en iyi çıkışını şimdi de devam etmekte olan Söz adlı dizi ile yapmıştır. Burada canlandırdığı Bahar karakteri ile izleyicinin beğenisini toplayan Aybüke Pusat, ekranların hem sevilen hem de aranan yüzü haline geldi. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yaptığı, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ve bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesini konu alan Söz dizisinde Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Meriç Aral, Çağan Atakan Arslan, Serhat Kılıç gibi isimlerle başrol oynamaktadır.

aybüke pusat

aybüke pusat

Aybüke Pusat'ın rol aldığı diziler;

2017 - Söz

2016 - Familya

2015 - O Hayat Benim

2014 - Medcezir

BİR YORUM YAPIN 0