Survivor Melih Özkaya kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Büyük ilgi ile izlenilen Survivor 2018'in Gönüllüler takımının güçlü isimlerinden birisi olan Melih Özkaya, eleme potasına koyuldu. Yarışmadan elenme ihtimali olan Melih Özkaya merak edilen isimler arasında... Melih Özkaya kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Acun Ilıcalı'nın yapımını ve sunumunu üstlendiği Survivor 2018 yarışmasında dün akşam eleme oyunu heyecanı vardı. Eleme oyununu kaybeden takım Gönüllüler olunca ada konseyinde gergin anları da yaşayanlar gönüllüler oldu.

Takım arkadaşlarının ismini yazması sonucunda eleme potasına yazılan isimlerden birisi de Melih Özkaya oldu. Melih Özkaya kimdir? 

melih özkaya

melih özkaya

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Var Mısın Yok Musun yarışmacılarından Metin Özkaya'dır. Anesi Münevver ve kız kardeşi Melis ile İstanbul'da yaşamaktadır. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü mezunudur. Profesyonel voleybol hayatının yanı sıra 2011 yılında oyunculuk eğitimi de aldı.

melih özkaya

melih özkaya

Melih Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapısında voleybol hayatına adım atmış ve 8 sene bu takımda forma giymiştir. Ardında Tokat, Plevne, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve Adana BYZ Algomed Spor voleybol takımlarında forma giymiştir. En son Hatay Payas Belediyespor voleybol takımında forma giydi.

Melih Özkaya oyunculuk kariyerine 2011 yılında kamera önü eğitimi alarak başladı. 2012 yılında Yer Gök Aşk dizisinin üçüncü sezonunda rol aldı.

melih özkaya

melih özkaya

Melih Özkaya, şimdilerde ise Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2018 de Gönüllüler takım kadrosunda yer almaktadır. 

BİR YORUM YAPIN 0