Seren Serengil ile Yaşar İpek nişanlandı! Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil ile bir dargın bir barışık haberleriyle gündeme gelen Yaşar İpek, geçtiğimiz gün Şile'de ihtişamlı bir tören ile nişanlandı. Bir çok ünlü ismin katıldığı törenin ardından gündemin en çok konuşulan isimleri haline geldiler. Peki Yaşar İpek kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Karışık ilişkileri ile gündemin en çok merak edilen çifti Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti geçtiğimiz aylarda yaşadıkları ayrılığın ardından sözleşmeli barışmalarını evlilik kararı ile sonuçlandırdılar. Ünlü çift bu kararın ardından 29 Nisan tarihinde Şile'de görkemli bir tören ile nişanlandılar. 

yaşar ipek

yaşar ipek

Birçok ünlü ismin de katıldığı törene, Yaşar İpek'in annesi ve kız kardeşi katılmadı. Bir gün önce basında yer alan "Yaşar İpek'in annesi ve kız kardeşi nişana katılmıyor" haberine Seren Serengil'den Instagram'da cevap niteliğinde yorum geldi. Bir takipçisi Seren Serengil'in fotoğrafının altına, "E kaynanan görümcen gelmiyormuş" yorumuna "Evet ben istemedim geçerli nedenlerim vardı öyle uygun gördük" cevabını verdi.

yaşar ipek

yaşar ipek

YAŞAR İPEK KİMDİR?

Yaşar İpek, 22 Aralık 1980 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. 1983 yılında ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Yaşar İpek, çok küçük yaşta babasını kaybettiği için 10 yaşında annesi ve 3 kardeşinin tüm sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalmıştır.

Müziğe ve sinemaya çocuk yaşta başlayan Yaşar İpek, 6 yaşındayken ailesine ait film şirketinin yapımı olan sinema filmi ile sinemaya başlamıştır. Daha sonra, on yaşına kadar 9 adet sinema filminde çocuk yıldız olarak rol almıştır.

yaşar ipek

yaşar ipek

Yaşar İpek, asıl yapmayı sevdiği şeyin şarkı söylemek olduğunu, askeri görevini yerine getirirken farketti ve şarkı söylemeye başladı. Askerlik görevini yerine getirirken bilmediği bir yeteneği daha önüne çıkar ve hikaye yazmaya başlar, hala yazmaktadır. Bir gün kendi filmini yapmak için halihazırda her yönüyle çalışmakta ve kendini geliştirdiğini öne sürmektedir.

yaşar ipek

yaşar ipek

Askerliğin ardından sevdiği mesleği yapmaya başlayan Yaşar İpek, 2003 - Bir Alo De, 2005 - Sözüm Ona Sevdin, 2007 - Arada Bir, 2010 – Eyvah, 2012 - Kapı Zili, 2015 – Sus, 2016 – Haybeye İsimli çalışmalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Yaşar İpek, Yalnız Kalacaksın şarkısı ile 2 Mayıs 2017 Salı günü, tüm dijital platformlarda dinleyicisi ile buluşmuştur.

BİR YORUM YAPIN 0