Popstar 2018 Salih Zülüfoğlu kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır?

Ekranların yeni ses yarışması Popstar 2018 yayınlanan bölümü ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Popstar 2018'e damga vuran ses Salih Zülüfoğlu oldu. Jüri üyesi Bülent Ersoy'dan bile tam puan alan Salih Zülüfoğlu kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

14 yıllık bir aranın ardında yeniden Kanal D ekranlarında başlayan Popstar 2018 dev jüri kadrosu ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Yayınlanan ilk bölümünde geceye damgasını vuran isim Salih Zülüfoğlu oldu. Muhteşem sesi ile dinleyicileri ve jüri üyelerini sesine hayran bırakan Salih Zülüfoğlu merak konusu haline geldi.

popstar

popstar

Dün akşam yayınlanan ilk bölümde Salih Zülüfoğlu " Devlerin Aşkı Büyük Olur" şarkısını seslendirdi ve Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Can Bonomo ve Deniz Seki'den 100 tam puan aldı. Esoy Salih Zülüfoğlu'na övgüler dizerek  “Bu iş bu kadar olur. Geçmiş olsun evladım. Muhteşem. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız düzgün okumakla kalmadınız efendim. Artistliğinizi de koydunuz. Tam bir sahne adamı. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bastınız” dedi. 

SALİH ZÜLÜFOĞLU KİMDİR?

Salih Zülüfoğlu, 1995 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Evli ve bir çocuk babası olan Salih Zülüfoğlu daha önce Yetenek Sizsiniz ve X Faktor adlı yarışmalarda da yer almıştı.

salih zülüfoğlu

salih zülüfoğlu

Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde konuştu.

BİR YORUM YAPIN 0