Türk erkekleri nasıl evlilik teklifi ediyor?

Mobil uygulaması Armut, evliliğin ilk adımı olan evlilik teklifi ve evlilik hazırlıklarında yapılan harcamaların verilerini açıkladı. İşte Armut uygulamasına göre Türk erkeğinin evlilik teklifinde tercih ettikleri...

TÜİK'in yaptığı araştırmalara göre, Türkiye'de her yıl ortalama 600 bin çift evleniyor. Düğün için yapılan hazırlıklarda ise 13 milyar TL'lik bütçe harcanıyor. Evliliğin ilk adımı olan evlilik teklifi için ise çiftler genellikle mobil uygulamalar ve web siteleri üzerinden organizasyon yapan Armut'u tercih ediyorlar.

Armut.com, Türkiye'de evlilik tekliflerinin nasıl yapıldığını ve düğün hazırlıkları için harcanan bütçelerle ilgili verileri ortaya çıkardı. Üç büyük il olan İstanbul, İzmir ve Ankara arasında en fazla evlilik teklifi Ankara'da uygun fiyatlara yapılıyorken, en pahalı harcamalar ise İstanbul' da yapılıyor. Teklifler en çok Temmuz ayında yapılırken, konsept olarak keman tercih ediliyor.

Armut, evlilik teklifleri için en popüler mekanların İstanbul'da olduğunu ve en çok tercih edilen yerin ise boğazda tekne turu olduğunu açıkladı. Aynı zamanda Armut, yaz aylarında sahil kenarlarında organizasyonlar yapılırken kış aylarında ise sinema salonlarının vazgeçilmez olduğunu belirtti. 

BİR YORUM YAPIN 0