Kadın kuaförlerinde yaşanan can sıkan durumlar

Pek çok kadın kendini güzel hissetmek, dış görünüşünde değişiklik yapmak ya da stres atmak için kadın kuaförlerinin yolunu tutar. Ancak bazı zamanlar kadınlar kuaförde istediklerini bulmazlar. İşte sizlere kadın kuaförlerinde yaşanan ve can sıkan durumlar...

Müşterisi ile en çok vakit geçiren meslek dallarından biri de kadın kuaförlüğüdür. Müşterilerinin kimi zaman dertlerini dinler, bazende ufak dokunuşlarla onları bambaşka insanlara dönüştürürler. Ancak bazen kadınların stres attıkları hatta sosyalleştikleri yerlerden biri olan kadın kuaförlerinde sinir bozan durumlar yaşanabilir. 

İşte bu can sıkan hatta moralinizin bozulmasına neden olan durumları sizler için derledik. 

- Bu durumlardan ilk ve en çok yaşananı saçlarınızın uçlarından aldırmak istediğinizde kuaförün saçı tahmininizden daha kısa kesmesi. Siz sadece 2-3 cm kısalacağını düşünürken aniden saçınızın 10 cm kısaldığını görürsünüz. 

- Kadınların kendilerinde en çok yaptığı değişikliklerden biri de saç renklerini değiştirmektir. Kendi teninize uygun bir saç rengi bulduğunuzda bunu kuaförünüze göstererek yapmasını istersiniz. Ancak saç boyandığında istediğiniz renkle alakasız bir renk ortaya çıkmıştır. Kuaförler bu gibi durumlarda rengin zamanla oturacağını iddia eder ancak sonuçta bir hayal kırıklığı yaşanmış olur. 

- Saçınızı kestirmeye karar verdiniz ve bir saç modelini beğendiniz. Ancak modeli kestirdiğinizde beğendiğiniz modelle alakası olmayan bir sonuç ortaya çıktı. Pek çok kadının yaşadığı bu durumun nedeni kuaförün hatasından çok beğenilen modelin sizde daha farklı durmasıdır. 

- Rutin olarak gittiğiniz kuaförün dışında farklı bir kuaför denediyseniz yeni gidilen kuaför saçlarınızda bir çok kusur bulur.Eğer farklı bir kuaför deneyecekseniz bunlara hazır olun. 

- Tırnakların daha bakımlı olması ve sürelen ojenin daha iyi durması için yapılan manikür de bazen can yakan bir hal alabilir. Özellikle manikürcünün tırnak diplerini kanatması sinir bozucu bir durumdur. 

Uzak durulması gereken insanlar

İLİŞKİLİ HABER

Uzak durulması gereken insanlar
23 Nisan indirim şenliği başladı!

İLİŞKİLİ HABER

23 Nisan indirim şenliği başladı!

BİR YORUM YAPIN 0