23- 29 Nisan haftalık burç yorumları

Yasemin.com'un Astroloji Danışmanı Merve Rençber, 23- 29 Nisan haftasının burç yorumlarını sizler için yazdı. Nisanın dördüncü haftasında burçları neler bekliyor?

Bu hafta, kazanmak ve başarmak tek hedefimiz olacak. Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay’a doğru giderken, engel ve zorluklarla tek tek mücadele etmemiz gereken bir zaman. Güçlü bir hafta. Dürüst ve doğru davranmaya dikkat etmeliyiz.

Öncelikle yükselen burcunuzu, sonrasında burcunuzu okumalısınız.

KOÇ : Haftaya motive ve enerjik başlarken, aşk ve ilişkilerde keyifli zamanlar içerisindesiniz. Birçoğunuz için hem iş hem aşk hayatında önemli değişikliklerin yaşandığı bir hafta. Venüs’ün hafta ortasında size sunduğu destekle, daha sosyal olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yakın çevrenizle keyifli vakitler geçirebilir, kısa seyahatlerde tanışmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı ise daha kolay açacağınız bir döneme giriyorsunuz. Karşınızdakine hemen açılmak, hızlıca bir şeylere başlamak isteyeceğiniz bir dönem. Fakat tüm hafta, her alanda gerçekçiliği ve objektif bakış açısını elden bırakmamanız gerek. Bencil veya benmerkezci düşündüğünüzde, ebeveynlerle ya da iş hayatında üstlerinizle çok daha kolay gerilim yaşanabilir. Başarma ve kazanma isteğinizle herkesi ezip geçmek, dürüst olmayan yolları kullanmak gibi bir hatadan uzak durmalısınız. İçinizdeki gücü doğru kullanmanız gereken bir süreç. Hafta ortası baş ağrılarına dikkat.

BOĞA: Bir süredir keyif ve zevklerinize düşkün haliniz bu hafta son bulurken, önemli kararlar alabileceğiniz, pek çok fikrinizin değişebileceği bir hafta. İlişkilere güven odaklı bakacağınız için, partneri daha çok sorgulayabilir, şüphelere düşebilirsiniz. Geçtiğimiz haftalardaki daha anı yaşayan halinize devam etmek istemeyeceksiniz. Nitekim arkanızdan çevirilen bazı şeyler bu hafta önünüze gelebilir. Haberlerini alabilirsiniz. Bugünlerde etrafınızla iletişiminize, kime; ne anlattığınıza daha çok dikkat etmelisiniz. Geleceğinizle ilgili kaygı ve korkulara kapılmak yerine çabalamaya devam ettiğiniz takdirde, kazanç ve başarının geldiğini göreceksiniz. Para evinize giren Venüs, size maddi konularda kolaylık sağlayacak. Estetik ve güzellikle ilgili harcamalar haftanın ikinci yarısında artıyor. Hafta boyu geçmişe veya geçmişteki hatalarınıza hayıflanmamalı, bunlardan çıkaracağınız derslere odaklanmalısınız. Bugünlerde göreceğiniz detaylar, ilerleyen süreçte size büyük başarılar olarak dönecek. 

İKİZLER: Hafta boyu iş ve çalışma hayatında harcadığınız emeklerle öne çıkabilir, daha önceden hak ettiğinizi düşündüğünüz bir terfi ya da zamma bu hafta kavuşabilirsiniz. Hafta ortası burcunuza geçen Venüs, ilişkilerden yana hızlı gelişmeler getiriyor. Özellikle Cuma ve Cumartesi günleri, gökyüzü sizi bu alanda destekliyor. Yalnızlar, sosyalleştikleri takdirde, dikkatleri üzerine çekmesi kolay olurken, süregelen ilişkide heyecan ve romantizm artacak. Birine duygusal anlamda hızlıca çekilebilir, partnerinize olan sevgi ve ilginizin arttığına tanık olabilirsiniz. Güzellikle ilgili operasyonlardan kaçınmanız gerekirken, diyet vb için uygun. Arkadaşlar ve sosyal çevreden yana bazı saklı gerçekleri öğrenebilir, hayatınızdaki mevcut sorun veya sıkıntıyla yüzleşmek isteyebilirsiniz. Bunun için oldukça uygun bir zaman. Bu hafta borçlara girmekten uzak durmalı, borç ile alışveriş yapmamalısınız. Eşinizin finansal girişimlerinde dikkatli olması gereken bir hafta.  Süregelen rahatsızlıklarda güçlü bir tedavi gerekebilir.

YENGEÇ: Haftanın ilk yarısı hayatınızdaki bazı kişi ve olayları sorguluyor, durum değerlendirmesi yapmaya çalışıyorsunuz. Tüm hafta, özellikle ilişkilerle ilgili seçenekleri karşılaştırıp, olasılıkları göz önüne alarak çıkarımda bulunmaya çalışabilirsiniz. Dolunay’a doğru giderken, hafta boyunca aşk hayatınızda bir netleşmeye doğru gidiyorsunuz. Venüs geçişiyle bu dönem, güven olmadan huzur yok diyeceksiniz. Karşınızdakilere daha çok güvenmek istiyorsunuz. Bu yüzden her türlü ilişkinize gerçekçi bakacak, aklınızı kullanarak, duyguları arka plana almaya çalışacaksınız. Partnerin veya uzun süreli dostluklarınızın, bu hafta daha bencil olduğunu düşünebilir, bu tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Geçmiş ilişkilerin kapınızı çalabileceği bir hafta. Bilindik sular, güven ihtiyacıyla aynı hatalara tekrar düşmemelisiniz. Davalarda aksilik ve ertelenmeler olabilir. Korkularınızı aklınızla yönetmeniz ve endişelerin esiri olmamanız gereken bir hafta.

ASLAN: Hafta başında yeteneklerinizle dikkatleri çekip, farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Tüm hafta güçlü bir iç motivasyon sağladığınız takdirde, kendinize güvenerek başarı ve maddi kazanımları yakalayabilirsiniz. Emek verdiğiniz şeylerin karşılığını alabileceğiniz bugünlerde, hızlı sonuç almak yerine yavaş ve emin adımlarla ilerlemeye özen göstermelisiniz. Haftanın ikinci yarısında süregelen işinizde beklediğiniz takdir veya terfiyi alamıyor olmak, işinizdeki performansınızı düşürebilir. Büyümek ve ilerlemek istediğiniz için, ilerisini göremediğiniz işe devam etmek istemeyebilirsiniz. Dolunay’a doğru giderken de bir bitiş ve sonlandırma kararı alabilirsiniz. İlişkilerden yana daha keyifli olan haftanızda, Venüs’ün de size desteğiyle, daha çok sosyalleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Eş ve arkadaşlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ev içerisinde birbirini gereğinden fazla eleştirmemeye, eski meseleleri tekrar gündeme getirmemeye dikkat. Bazı tadilat gerektiren işler olabilir. 

BAŞAK: Hafta boyu bir karar almak, hayatınızda bir netleşme yaşamak istiyorsunuz. Haftanın ilk günü daha gerilimli olabilir, olayların kontrolünüz dışında geliştiğini düşünerek huzursuz olabilirsiniz. Fakat ilerleyen günlerle, gerçekçi ve mantıklı düşündüğünüzde, sizin için en doğru ve en faydalı olan kararı bulabilirsiniz. Bencilliğe ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmaya daha meyilli olacağınız için, bu doğrultuda davranabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili bu hafta alacağınız büyük kararların arkasında duramayabilirsiniz. Bu sebeple daha sakin olmak, yavaş ilerlemek ve zihninizi netleştirmek fayda sağlayabilir. Kazançlardan yana destekleyici bir hafta olsa da, harcama ve ödemelere dikkat ederek hesap yapmalısınız. Partnerle ilgili her şeyi öğrenmek istediğiniz bir hafta olabilir. Zihninizde kurmak yerine açık iletişimden yana olmalısınız. Çocukların sağlığına haftanın ikinci yarısında dikkat etmeli.

TERAZİ: Haftaya uyumlu ve keyifli başlarken, harcamalarınızın artacağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Venüs geçişiyle birlikte yaklaşan Dolunay etkisi, harcamalar konusunda sizi iyimser yapabilir. Tembelliğe meyilli olan yapınızla, bu haftayla birlikte bazı şeylerin daha da kolaylıkla olmasını isteyebilirsiniz. Fakat sabır ve direnç göstermeniz gerekmekte. Bu durum ise özel hayat veya çalışma hayatınızla ilgili olabilir. Evinize veya aile üyelerine harcama yapmanız gerekebilir. Sağlıkta ise güçlenme zamanı. Kökten bir yenilenme istiyor olabilirsiniz. Fakat bunun için geçmişten arınmanız gerek. Bu hafta geçmişten anılara veya kişilere sararak hayatınızı askıya alabilir, dersinizi alıp uzaklaşmadığınız için yeni şeyleri engelleyebilirsiniz. Ne eski bir hatayı tekrarlamaya, ne eski bir ilişkiyi tekrar yaşamaya meyletmeyin. Beden sağlığınızı güçlendirmeniz gereken bir hafta. Evliler, ev içerisinde sözlü tartışmalara, fikir ayrılıklarına girebilirler. Eş, kendi kararını uygulamak isteyeceği için, siz Teraziler uyum sağlamak durumunda olabilirsiniz.

AKREP: Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’a doğru giderken, hayatınızda bir sayfanın kapanışına doğru gittiğiniz bir hafta. Hafta boyu, hedef ve amaçlarınızı düşünüp, hayatınızdaki insanlardan ne beklediğinizi, ne aldığınızı sorgulayacaksınız. Size destek ve katkısı olmadığını düşündüğünüz bir kişiyle ise araya mesafe koyma kararı alabilirsiniz. Eski bir tanıdıkla karşılaşabilir, geçmişi yad edebilirsiniz. Kariyerinizde güçlenmek, daha çok öne çıkmak ve yenilikler yapmak istediğiniz bir dönem. Fakat bu hafta, proje ve fikirlerinizle ilgili çevrenizden beklediğiniz desteği alamayabilir, aşmanız gereken bir engelle karşılaşabilirsiniz. Tüm hafta, negatif duyguları bastırma hatasına kapılmamalı, doğru alana yönlendirmeli, negatif duyguları içinizden atmalısınız. Aksi takdirde sonrasında fiziksel bir rahatsızlıkla kendini gösterebilir. Aşk hayatınızın canlandığı bu dönem, ikili ilişkilerde daha seçici ya da kararsız olabilirsiniz. Daha güçlü bir partner bekliyorsunuz. Venüs ile birlikte haftanın ikinci yarısında maddi konularda kontrol dışı durumlar gelişebilir. Kişisel haritası destekleyenler için kadınlardan gelen bir para fırsatı olabilir. Seyahatlerde eşyalarınızı iyi korumaya dikkat edin.

YAY: Haftaya enerjik ve iyimser başlarken, motivasyonunuz yüksek olacak. Hafta boyu iş hayatı ve kazançlarınızla çokça ilgilenirken, iş yükünüz artacak. Fakat çalışma temposu artarken, kazançlarınızın da aynı hızda artmasını beklemek yerine sabırlı olmalısınız. Yeni proje ve işlerde, ödeme konusunda sorunlar yaşanabilir. Başlamadan önce ödemeyi netleştirmelisiniz. Ayrıca daha önceki işlerinizin ödemelerini bu hafta alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısıyla dikkatiniz ilişkilere yönelirken, karşınızdakilerden daha çok ilgi ve sevgi görmek isteyeceksiniz. Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda eğlenceli vakit geçirseniz de, aşk hayatınızda hak ettiğiniz değeri alamadığınızı düşünebilirsiniz. Bazı Yay’lar için ise, bu hafta aşk hayatındaki hızlı ve aceleci tavrı, ilişkiye negatif etki edebilir. Yalnızlar için hafta boyu tanışmalar olabilir. Haftanın son günü enerji biraz daha düşebilir, Dolunay sizin için beklenmedik olaylara gebe.

OĞLAK: Hafta boyu sosyal olurken, çevrenizle yakın ilişki halinde olacaksınız. Sosyalleşme evinizde gerçekleşecek Dolunay’a doğru giderken, kendinize bugünlerde yeni hedefler belirleyeceksiniz. Haftanın özellikle ilk yarısı, alacağınız karar ve tavırlarda, bencillik yapmadığınıza dikkat etmeniz gerek. Bu dönem her şeye daha çok kendi pencerenizden, kendi duygularınızla bakabilirsiniz. Bu da etrafınızla ilişkinizde durumların değişmesine sebep olabilir. Söylediğiniz sözlerden daha sonra pişman olabilirsiniz. Ev içerisinde sözlü tartışmalara dikkat etmeli. Haftanın ikinci yarısına geldiğinizde sizin için kariyerinizde önemli bir zaman dilimi olacak. Bir teklif alabilir, aldığınız teklifi değerlendirebilirsiniz. Süregelen işinizde üstlerle zıtlaşmalara dikkat etmeli. Yeni veya ek bir görev edinebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise yavaş ama sağlam adımlarla ilerleyen gelişmeler olabilir. 

KOVA: Bu hafta aşk hayatınız canlanırken, evinize ve yuvaya daha çok önem vereceksiniz. Evliler, ev içerisinde keyifli vakit geçirebilir, aşkını yeniden heyecan ve merak duygusuyla yaşayabilir. Yalnızlar ise, hafta sonuna doğru tanışmalar yaşayabilir. Fakat hafta içi, gökyüzündeki konumlar, yakın çevrenizle ilgili gergin durumların oluşabileceğini söylüyor. Fazla soğuk ve mesafeli, kibirli olmadığınıza dikkat etmeli. Dürüstlüğü elden bırakmamalısınız. Uyum sağlamak, sorun çıkmaması adına söyleyeceğiniz yalanlar bugünlerde daha kolay karşınıza çıkabilir. Yaptığınız iyilik ve kötülükler, sonrasında karşınıza çıkmak üzere çalışıyor. Eğitim hayatınızda göstereceğiniz emek ile başarı elde edebilirsiniz. Fakat hafta boyu, korkularınız yükselebilir. Bunları iyi yönetmeli. Kabuğunuza çekilmek, güvenli, alıştığınız bölgede kalıp beklemek yerine daha derin bir sorgulama yapmalısınız. Bu dönem kendinizi tanımak adına çok uygun. Bugünlerde garip, bol entrika ve gerilimli rüyalar görebilirsiniz. Eşyalarınızı gittiğiniz yerlerde unutmamaya veya çaldırmamaya dikkat edin.

BALIK: Sizi destekleyen bir Dolunay’a doğru giderken, bugünlerde dostluklarınızla ilgili bazı şeyleri sorguluyor, ilişkilerinizle ilgili bir karara varmak, bir netleşme yaşamak istiyor olabilirsiniz. Venüs’ün konumu, duygusal konularda sabitliği ve dengeyi daha zor bulabileceğiniz bir dönemden bahsediyor. Değişken ruh haliniz iç dünyanızda artabilir. Fakat bunu tam anlamıyla dışarı yansıtmayacak ve kontrol etmek isteyeceksiniz. Geçmişe, geçmişteki anılara zihninizde tekrar tekrar dönüp, geleceğinizi buna göre şekillendirmeye meyledebilirsiniz. Hatalarınızdan ders almak doğru olsa da, bugünün fırsatlarını gözden kaçırmamaya dikkat etmeli.  Hafta boyu hayatınızın somut konularında olumlu gelişmeler var. Çalışma hayatı ve kazanımlarla ilgili başarılar elde edebilirsiniz. İç dünyanızı ise korku ve kaygıyla beslemeyin. Varsayımlar üzerine bir sonraki adımınızı atmayın. Bu hafta geçmişten bir arkadaş veya ilişki karşınıza çıkabilir. Arkadaşlık teklif edebilir.

İşte Mayıs ayının 'Ay Boşlukta' takvimi

İLİŞKİLİ HABER

İşte Mayıs ayının 'Ay Boşlukta' takvimi

BİR YORUM YAPIN 0