Ünlü kardeşler İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz kimdir?

Son zamanların en çok konuşulan ve oyunculuk konusundaki yetenekleri ile başarıları takdir edilen iki ünlü kardeş İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz, merak edilen isimler arasına girdi. Sosyal medya hesaplarından her yaptıkları paylaşım ile günlerce konuşulan İsmail Ege ve Aytaç Şaşmaz kardeşler kimdir?

ismail ege şaşmaz

ismail ege şaşmaz

Ekranların yeni yüzlerinden olan başarılı iki kardeş İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz rol aldıkları diziler de oyunculuk alanındaki başarılarını ispatlayarak takdir edilen ve sıkça konuşulan isimler haline geldiler. Mehmetçik Kut'ül Amare adlı dizide rol alan İsmail Ege Şaşmaz ve Söz adlı dizide rol alan Aytaç Şaşmaz kimdir? Merak edenler için araştırdık...

ismail ege şaşmaz

ismail ege şaşmaz

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz, 1993 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Manisa Belediyesi Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi alan İsmail Ege Şaşmaz, eğitimini birincilikle bitirmiştir.

İsmail Ege Şaşmaz, 2013 yılında Güneşi Beklerken dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Aşk Laftan Anlamaz, Aşk Yalanı Sever, Serçe Sarayı, Lise Devriyesi ve Günebakan dizilerinde rol almıştır.

Genç oyuncu şimdilerde ise TRT ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

aytaç şaşmaz

aytaç şaşmaz

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Aytaç Şaşmaz, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz; oyunculuk eğitimi almıştır.

Aytaç Şaşmaz, ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Kötü Çocuk sinema filmi ile yaşamıştır.

Genç oyuncu şimdilerde ise Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Uzman Çavuş Feyzullah karakterini canlandırmaktadır.

Aytaç Şaşmaz, Coca Cola reklam filminde de rol almıştır.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 6

melisa ozek 2 yıl önce

sizi cok seviyorum bir de di,zi kiler kızı annesi semiyorum keze sizi olsaydım ama cok seviyorum hic filan olasın

gmk 5 yıl önce

bence aytaç şaşmaz daha tatlıdır

Toplam 1 beğeni

Gülten T....♥️ 5 yıl önce

Tarih dizilerini çok seviyorum inanın hic kacirmam eee MEHMETÇİK'te tarih dizisi olduğuna göre İsmail Ege ŞAŞMAZ'ı da çok seviyorum

Toplam 3 beğeni

Gülten 5 yıl önce

Tarih dizilerinin hayranıyım inanın hiç kaçırmam eee MEHMETÇİK'te tarih dizisi olduguna göre İsmail Ege ŞAŞMAZ'ı da çok seviyorum

Toplam 2 beğeni

sıla 5 yıl önce

süper

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun