En iyi filmler

Hep aynı tarz filmleri izlemekten sıkıldınız mı? İşte pazar gününü evde geçirecekler için farklı senaryolara sahip beş eğlenceli film...

Hem keyifli dakikalar geçirip hem de kendinizi sıra dışı bir hikayenin içinde bulmak isterseniz bu film önerileri tam size göre...

BETER BÖCEK

Fantastik bir komedi filmi olan Beter Böcek, sinemalarda yayınlandığı yıl büyük beğeni toplamıştır. Film; konusu, görsel efektleri ve oyunculara uygulanan makyaj çalışmaları ile adından uzun süre söz ettirmiştir. Filmin konusu ise şu şekildedir: Trafik kazası geçiren genç çift, evlerine geldiklerinde artık hayatta olmadıklarını fark ederler. Ancak ölüler diyarına kabul edilmeyen çift, yaşarken hayatlarını geçirdikleri eve sıkışıp kalmışlardır. Birtakım sorunlarla karşılaşan ikili, tehlikeli bir hortlak olan Beter Böcek'ten yardım istemek zorunda kalırlar. 

AYLAK VAMPİRLER

Vampirlerin konu alındığı filmlerin çoğu gerilim ve korku türündedir. Bu vampir filmini diğerlerinden farklı kılan ise korku filmlerinin ana karakterlerinden olan vampirleri esprili bir dille ele almak. Filmde, bir belgesel ekibi, vampirlerin yaşadığı eve konuk olurlar ve hayatlarını filme almaya başlarlar. Berlin Film Festivali'nde 7 ödüle layık görülen film, fantastik senaryolardan hoşlananların izlemesi gerekenler arasında. 

CELAL VE AİLESİNİN AŞIRI ACIKLI HİKAYESİ 

Türk sinemasında kara mizah türünün en iyi örneklerinden olan filmde hikaye, Celal Tan isimli bir anayasa profesörünün kendisinden yaşça küçük olan eşini öldürmesiyle başlar. Celal Tan'ın cinayetine tanık olan ailesi bu durumu saklamak zorunda kalır. Bununla birlikte katil olan Celal Tan'ın ailesi kendilerini birtakım garip olayların içinde bulurlar. Dışarıdan sıradan gibi görülen bir ailenin ilginç sırlarının anlatıldığı filmde hikaye adeta izleyiciyi kendine çekiyor.  

YE DUA ET SEV 

Eşinden yeni boşanan Elizabeth, geçirdiği duygusal buhranın ardından uzun bir seyahate çıkmaya karar verir. Kendini dinlemek ve öz benliğini bulmak için yola çıkan Elizabeth'ın hikayesi İtalya'dan başlayıp, Hindistan ve Bali'ye kadar uzanır. 

DHOOM 

Ülkemizde büyük bir hayran kitlesi olan Aamir Khan'ın başrolünde yer aldığı Dhoom filminin konusu şöyledir: Babası ile sirk işleten Sahir isimli genç, sihirbazlık konusunda üstün yeteneklere sahiptir. Ancak zamanla babası ile işlettikleri sirkte ekonomik zorluklar yaşanmaya başlar ve Sahir'in babası intihar eder. Sahir'in ise borçları ödemek için çok farklı bir planı vardır. Yer yer dramatik unsurlara da yer verilen film, Hint sineması severlerinin favori filmleri arasında. 

Curved TV mi yoksa normal TV mi daha iyi?

İLİŞKİLİ HABER

Curved TV mi yoksa normal TV mi daha iyi?
En iyi Kore dizileri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi Kore dizileri
En iyi romantik komedi filmleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi romantik komedi filmleri
En iyi korku filmleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi korku filmleri

BİR YORUM YAPIN 0