Genç yaşta aramızdan ayrılan ünlüler...

Hayatımıza girip sanatları ile bizleri kendine hayran bırakan ancak erken yaşta hayatlarını kaybeden birbirinden değerli sanatçıları sizler için derledik.

Kimisi oynadığı rollerle kimisi söylediği şarkılarla Türk halkının gönlünde taht kurmuştu. Ancak kader onları bizden erken aldı. Genç yaşta kaybettiğimiz ünlüleri sizler için araştırdık. 

BARIŞ AKARSU 

Hem oyunculuğu hem de şarkılarıyla çok sevilen sanatçı Barış Akarsu, 28 yaşındayken dizi çekimleri için gittiği Bodrum'da bir trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. 2007 yılından gerçekleşen vefatının ardından sevenleri yasa boğuldu. 

KAZIM KOYUNCU 

Her ne kadar Karadeniz müziği yapsa da ölümünün ardından bile hala tüm Türkiye'nin şarkılarını severek dinlediği Kazım Koyuncu'da 33 yaşında aramızdan ayrıldı. Koyuncu, 2005 yılında kanser hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yummuştur. 

KERİM TEKİN 

Sanat dünyasının en acı veren ölümlerinden biri şarkıcı Kerim Tekin'in vefatıdır. 23 yaşında hayata gözlerini yuman Kerim Tekin'de Barış Akarsu gibi trafik kazasına sonucu vefat etmiştir. Tekin, hafızalara "Kar Beyazdır Ölüm" isimli şarkısıyla kazındı. 

KURT COBAİN 

Efsane grup Nirvana'nın solisti Kurt Cobain, şöhretin bedelini canı ile ödemiştir. Cobain, evinde kendini av tüfeği ile öldürmüştür. 

DEFNE JOY FOSTER 

Türk televizyonlarının en sevilen yüzlerin olan Defne Joy Foster'da aramızdan erken ayrılan ünlülerden biridir. Ölümü tüm sevenlerinde şok etkisi yaratmıştır. Foster, 2011 yılından şaibeli bir şekilde hayata gözlerini yummuştur. 

Ev dekorasyonunda yapılan 4 hata

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda yapılan 4 hata
Survivor kameramanı Alper'in son sözleri yürek burktu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor kameramanı Alper'in son sözleri yürek burktu
Eylül Karayağlı'nın ölümü ünlüleri isyan ettirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Eylül Karayağlı'nın ölümü ünlüleri isyan ettirdi!

BİR YORUM YAPIN 0