İşte kadınların  en çok takip ettiği youtuberlar

Günümüzde pek çok kadın temizlik püf noktalarını, anne çocuk ilişkilerini ya da makyaj yapmayı youtuberlardan öğreniyor. Peki, kadınlar en çok hangi youtuberları takip ediyor? İşte bu sorunun cevabını sizler için araştırdık.

Dünya çapından en hızlı yayılan ve her yaş grubundan insanı cezbeden youtuberlık  adeta kadrolu bir iş haline geldi. Günümüzde temizlik yapmak, makyaj yapmak ya da yeni aldığımız bir ürünün nasıl kullanıldığını öğrenmek için çoğu zaman youtuberların videolarını izliyoruz. Özellikle youtuberların izleyicileriyle etkileşimli bir iletişim kurmaları ve bir senaryoya bağlı kalmadan doğal tavırlar sergilemeleri bu kadar çok neden sevildiklerini açıklıyor. Bizde sizler için kadınların en çok takip ettiği youtuberları derledik. 

TUĞBA'NIN GÜNLÜĞÜ 

Evli ve 2 çocuk annesi olan Tuğba Hanım, açtığı Youtube sayfasında hem makyaj videoları hem de kişisel hayatı ile ilgili kesitler paylaşıyor. Bunların yanında çocuk yetiştirme ile ilgili tecrübe ve bilgileri de paylaşan Tuğba Hanım'ın kanalı 40 bin 519 aboneye sahip. 

GURBETÇİ AİLE 

Gurbetçi Aile isimli youtube kanalında Hollanda'da yaşayan bir Türk ailenin günlük yaşamları kısa videolar halinde takipçilere sunuluyor. İki çocuklu bu aile çocukları büyürken yaşadıkları kimi zaman komik kimi zamansa hayatın tam içinde anlarını takipçileri ile paylaşıyor. 

SEBİLE ÖLMEZ

Çok yönlü bir Youtuber olan Sebile Ölmez, 910 bin 739 aboneli kanalında makyaj, hamilelik, annelik ve kadınsal problemlere çözüm olabilecek videolar yayınlıyor. Eğlenceli anlatımı ile çok sevilen kanalın abone sayısı her geçen gün artıyor. 

BUSEMİH HOME 

Busemih Home, isimli youtube kanalında kanal sahibinin günlük hayatından kesitler yer alıyor. Kanal sahibi Buse Hanım, yaptığı yemeklerden temizlik işlerine kadar pek çok anını youtube kanalında paylaşıyor. 

DENİZİNPAYLAŞTIKLARI

Kanal sahibi Deniz Hanım'ın neşeli anlatımı ve samimi tavırları sayesinde 247 bin 545 aboneye ulaşan denizinpaylaştıkları kanalı, kadınlar tarafından en sevilen youtube kanalları arasında. Deniz Hanım'ın hayat tecrübelerini paylaştığı kanalda alışverişten makyaja kadar pek çok bilgiyi bulabilirsiniz. 

Muhafazakar modaya yön veren 10 Instagram hesabı

İLİŞKİLİ HABER

Muhafazakar modaya yön veren 10 Instagram hesabı
Whatsapp'ın bilinmeyen özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

Whatsapp'ın bilinmeyen özellikleri
Yastık kılıflarının farklı kullanımları

İLİŞKİLİ HABER

Yastık kılıflarının farklı kullanımları

BİR YORUM YAPIN 1

sıla 3 yıl önce

İnsan bir yorum yapar