Siz ne tür bir kadınsınız?

Her kadının kendine has bir tavrı ve kendine has bir havası vardır? Kimileri çocuksu bir masumiyetle hayata bakarken kimileri daha hırslı ve öfkelidir. Peki, siz hangi tarz kadınsınız? İşte bu sorunun cevabı...

Karakter yapınıza göre nasıl bir kadın olduğunuzu merak ediyor musunuz? Eğer cevabınız evetse bu haberi okuyarak merakınızı giderebilirsiniz. 

ÇOCUKSU KADINLAR 

Bu kadınların yaşları kaç olursa olsun gözlerinde hep çocuksu bir masumiyet vardır. Şakacı ve sevimli bir karakter yapıları olan bu kadınlar, çevreleri tarafından her zaman çok sevilirler. 

ÖZGÜR RUHLU KADINLAR

Hepinizin hayatında gezmeyi seven yerinde duramayan bir kadın vardır. Yeni yerler görmeyi farklı şeyler keşfetmeyi çok seven bu kadınlar, hayatı dolu dolu yaşarlar. Yaşamları boyunca pek çok arkadaş edinen özgür ruhlu kadınlar, kendilerini geliştirmeye de çok açıktırlar. 

ANAÇ KADINLAR 

Dünyada bulunan tüm kadınlar annelik iç güdüsü ile dünyaya gelir. Ancak bazı kadınlar var ki hiç çocukları olmasa bile adeta bir anne gibi hayatınızı sarıp sarmalarlar. Onlar sokaktaki kedilerden en yakın arkadaşlarına kadar herkesin annesidir. Anaç kadınlar her zaman en iyi dostlardan biri olurlar. 

CİLVELİ KADINLAR 

Cilveli kadınlar, etraflarına gülücükler dağıtan, kibar ve neşeli kadınlardır. Konuşmaları ve hareketleri her zaman tatlı bir seramoni gibidir. Güler yüzleri ve tatlı dilleri ile kendi cinsleri tarafından da çok sevilirler. 

İŞKOLİK KADINLAR 

Muhtemelen kariyerinde iyi yerlere gelmiş çalışkan ve mücadeleci kadınlardır. İşleri her şeyden önce gelir. Tatil yapmayı sevmezler, tüm hayatları işlerinin üzerine kurulmuştur. Hayatla mücadele etmeyi severler. 

ASİL KADINLAR 

Az arkadaşa sahiptirler. Aslında her şeyden haberleri vardır ama çevreleri ile çok fazla ilgilenmezler. Bilgi sahibi ve kültürlü olmayı severler. Çevrelerinde kibar ve saygılı olmaları ile bilinirler. 

Burçların giyim tarzları nasıldır?

İLİŞKİLİ HABER

Burçların giyim tarzları nasıldır?
Türk dizilerinin en sevilen kötü kadın karakterleri

İLİŞKİLİ HABER

Türk dizilerinin en sevilen kötü kadın karakterleri
Yaşlanmayı önleyen yüz egzersizleri

İLİŞKİLİ HABER

Yaşlanmayı önleyen yüz egzersizleri
5 adımda yaz düğünleri konsepti

İLİŞKİLİ HABER

5 adımda yaz düğünleri konsepti

BİR YORUM YAPIN 0