Rüyada alyans görmek nasıl tabir edilir? Rüyada alyans görmenin anlamı...

Rüyada alyans görmek genellikle hayırlı şekilde yorumlanmıştır. Bekar için iyi bir kısmet, evli için hayırlı bir evlat demek olan rüyada alyans görmek farklı durumlara göre nasıl tabir edilir? Rüyada alyans vermek uzun bir evliliğe işaretken, alyans düşürmek ayrılık demektir. İşte, rüyada alyans görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada görülen alyans genellikle hayırlı durumlara yorulur. Rüyada alyans gören kişi bekar ise yakında zamanda evleneceği şeklinde yorumlanır. Ancak evli bir kişi rüyasında alyans görürse bu kendisinin ya da yakınlarında birinin çocuk sahibi olacağına işarettir. Peki, rüyada alyans görmek nasıl tabir edilir? Rüyada alyans bulmak, rüyada alyans kaybetmek ve daha birçok durumda görülen alyans nasıl yorumlanır? İşte, rüyada alyans görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada alyans takmak; bekarsa evliliğe, evliyse çocuğa işaret denmiştir. Başka bir tabire göre evli bir kişi rüyasında alyans bulursa bu eşi ile mutlu olacağına yorumlanır. Rüyada alyans takmak da satın almak da aynı şekilde tabir edilir. Ayrıca evli birinin rüyasında alyans görmesi yakınlarında bir kişinin evleneceğine işarettir. Başka bir rivayete göre evli kadının rüyasında alyans görmesi, mal ve zenginliğe işaret eder. Rüyada alyans takmak nimete nail olmaya ve şöhret bulmaya yorumlanır. 

 

 

Rüyada bekar kimsenin alyans görmesi; hayırlı kısmete ve kısa sürede gerçekleşecek izdivaca işarettir. Rüya sahibi bekar ise bu kesinlikle evlenecek demektir. 

Rüyada alyans kaybetmek; bir kadının rüyasında alyansını kaybetmesi mutsuzluğa işarettir. Bunun yanında evli kadının alyansını bekar birine vermesi eşi arasında huzursuzluk yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada alyans takmak ve sonra çıkarmak; Rüyada alyans taktığını ve çıkardığını görmek, rüyayı gören kişi bekâr ise yakın bir zaman içinde evleneceğine ancak bazı sebeplerden dolayı ayrılık olacağına, rüya sahibi eğer evli ise evlat sahibi olma isteğinin gerçekleşmeyeceğine tabir edilir.

Rüyada alyans düşürmek; rüyada alyans düşüren kişinin dul kalacağı düşünülmektedir. 

Rüyada yüzük bulmak; bu rüya sahibi için nikaha yahut anne ve baba olmaya işarettir. 

Hamile kadının alyans görmesi; ya da eşi hamile olan bir erkeğin rüyasında alyans görmesi doğacak çocuğun erkek olacağına delalet eder. 

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek; Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek, sıkıntılardan kurtulmaya, vefalı ve sadık bir eşe sahip olmaya, gönül ilişkilerinde güzel şeyler yaşamaya işaret eder. Rüya sahibinin uzun süre çekeceği sıkıntıların ardından sabrının meyvesini almaya başlayacağına tabir edilir.

Rüyada altın, gümüş, pırlanta alyans takmak; hepsinin yorumu aynıdır. Rüyada bu tip alyans takan kimseler aile ve iş hayatında feraha çıkar. Mutlu bir evlilik yapar ve bereketli rızıklar elde edebileceği bir işe sahip olur. 

BİR YORUM YAPIN 0