Yeni nesil akıllı ev sistemleri hakkında her şey

Hayatımızdaki her alana girmeyi başarmış olan teknoloji, son olarak ev eşyalarımıza dahil olup evlerimizi daha konforlu ve kolay yaşanabilir hale getiriyor. İşte akıllı ev teknolojisinin geldiği son nokta...

Bütün dünyada gelişmekte olan akıllı ev sistemleri henüz yeni bir alan olmasına rağmen biz tüketiciler tarafından merakla beklenen bir yenilik.  Hedefi hayatı kolaylaştırmaktan da öte yaşam kalitesini arttırmak olan akıllı ev teknolojileri hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

TELEFONLA SICAKLIK AYARLAMAK 

Evde olmadığınız zamanlarda evin sıcaklık yada soğukluk seviyesini ayarlamak istemez misiniz? Aynı zamanda evinizde kullandığınız elektrik, su vb giderleri tablet ya da akıllı telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

TEK BİR TUŞLA...

Kapı ve camları açıp kapama, evde olmadığınız anlarda bile müzik setini kontrol edebilme veya evcil hayvanınızın yemek kabını doldurma... Bütün bunları bir tuşla yapabileceksiniz.

FATURALARI DÜŞÜRECEK!

Akıllı ev teknolojileri şu an için göz korkutucu ve çok pahalı gibi gelse de maliyetleri düşünüldüğü kadar yüksek değil. Henüz akıllı ev teknolojisine sahip dairelerin yaygın olmaması sebebiyle yüksek rakamlarda satılsa da yakın gelecekte hemen herkesin satın alabileceği rakamlara inmesi bekleniyor. Ayrıca bu evlerin uzun vadeli enerji verimliliği sayesinde faturalara da olumlu anlamda katkı sağlaması bekleniyor.

Whatsapp'ın bilinmeyen özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

Whatsapp'ın bilinmeyen özellikleri
Instagram'da hikaye görüntüleme sıralaması nasıl belirleniyor?

İLİŞKİLİ HABER

Instagram'da hikaye görüntüleme sıralaması nasıl belirleniyor?
Türkiye'nin 3. büyük hastanesine kadın eli değdi!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin 3. büyük hastanesine kadın eli değdi!

BİR YORUM YAPIN 0