Lübnanlılar da düğünlerinde Bodrum'u tercih etti!

Geçtiğimiz yıl Hint düğününe ev sahipliği yapan ve 3 milyon dolar kazanan Bodrum bu kez Lübnanlılara ev sahipliği yapacak.

Son üç yıldır Hintlilerin düğünlerinde tercih ettikleri Bodrum artık Lübnanlılara da hizmet vermeye hazırlanıyor. Bodrumun meşhur otellerinden biri olan Lux Bodrum Resort&Residences 2017 yılında 3 milyon dolarlık gelir elde etmişti. Aynı zamanda bu gelir hem oteli hemde Bodrum esnafını olumlu etkiledi.

Bu tür organizasyonları hedeflediğini söyleyen Yatırımcı Murat Aydoğan böylece turizme de bir katkıları olacağını vurguladı. Ülkemizin kültürünü tanıyan uzak doğu vatandaşlarının ülkelerine döndükten sonra diğer yaza daha fazla kişi ile geldiklerini de ifade etti. 2018 yılının Eylül ayında yapılacak olan Lübnana düğünü hakkında da bilgi veren Aydoğan "Lübnanlılar otelini tamamını kapattı. Onlar da 4 günlük düğün yapacak. Hintliler gibi büyük şovlar olmayacak ancak daha modern bir düğün yapacaklar. Düğün için gelenlerin dışında öncesinde gelip tatil yapacaklar olan da, düğün sonrasında kalıp tatil yapacak olanlar da var. Hintliler daha kapalı bir toplum. Lübnanlılar ise dünyaya yayılmış durumda. Düğün için ABD, İsviçre, İngiltere ve Lübnan’dan gelecek olanlar var. 60’a yakın ülkeden düğün için gelecek olalar var. Gelenlerin hepsi ekonomik durumu iyi ve dünyanın dört bir yanına yayılmış durumdalar. Bodrum’u tanıyıp hepsi birer kültür elçimiz olacak. Çoğu business class uçuşlarla Bodrum’a gelecek. Düğünün etkisi Avrupa’yı kapsayacak. Sadece otelde de olmayacaklar. Bir akşam yemeği Bodrum’da düzenlenecek. Düğünün toplam maliyetinin ise 1.5-2 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor" şeklinde açıklama yaptı.

Manş Denizi'ni en hızlı geçen Türk kadını: Bengisu Avcı

İLİŞKİLİ HABER

Manş Denizi'ni en hızlı geçen Türk kadını: Bengisu Avcı
Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi 2. şubesini açtı

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi 2. şubesini açtı
Özyağcılar Ailesi'nin mütevazi tekne keyfi

İLİŞKİLİ HABER

Özyağcılar Ailesi'nin mütevazi tekne keyfi

BİR YORUM YAPIN 0