Altın kaplama apartman görenleri hayrete düşürüyor

Malatya'da bulunan ve neredeyse yüzde 70'i altın kaplama olan 4 katlı apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Apartman mimari bakımdan Türkiye'de nadir bulunan özellikler gösteriyor.

Görenlerin 'saray' olarak tanımladıkları apartmanın musluklarından kapı kulplarına kadar neredeyse pek çok alanı altın kaplama. En kaliteli ve dayanıklı malzemelerle yapılan apartmanın içindeki hemen hemen her şey el yapımı. 

Apartmanda bulunan dairelerin fiyatı da kullanılan altınla doğru orantılı olarak bir hayli pahalı. Tüm yapımı 24 milyon TL'ye mal olan apartmanın dubleks dairesini satın almak isterseniz 4.5 milyon TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Eğer normal dairelerinden birine sahip olmak istiyorsanız 3 milyon TL gibi bir rakam ödemelisiniz. 

İnşası yaklaşık olarak dört yıl süren apartman hakkında açıklamalarda bulunan şirket sorumlusu Özgür Şahin apartman ile ilgili şu bilgileri veriyor: "Dış cephe tamamen bir saray edasında. Tavan ve duvar işlemleri altın yaldızlıdır. Mimaride kapı kolları ve musluklarda 24 ayar altın kaplama kullanılmış olup, mobilyalar altın yaprak ile işlenmiştir. Süslemelerde ise altın yaldız ve kristaller kullanılmıştır."

Ayrıca Şahin apartmanın özel bir güvenlik sistemi ile korunduğunu açıklayarak "Çelik kapılar özel güvenlikle tasarlanmıştır. Kapılarda parmak okuma sistemi mevcuttur. Özel bir güvenlik sistemi ile korunmaktadır” diyor. 

Hastane faturası Seda Akgül'ü çıldırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Hastane faturası Seda Akgül'ü çıldırttı!

BİR YORUM YAPIN 0