Gelinlik nasıl kiralanır?

Düğün sezonu halen devam ederken genç kızların hayallerini süsleyen gelinlik fiyatları oldukça cep yakıyor. Bir evi döşeme fiyatı ile aynı olan gelinlikler için internet ortamında yeni bir akım başladı. Gelinlik kiralama akımı her geçen gün daha çok ilgi çekiyor. Peki gelinlik kiralama nedir ve nasıl gerçekleşir? İşte gelinlik kiralamaya dair bilinmesi gerekenler...

Yüksek fiyatlı gelinlikler düğün sürecini biraz zora sokuyor. Genç kızlar çoğu zaman istedikleri gelinliği alamadığından dert yanıyor. Ancak internet ortamında hızla yayılan gelinlik kiralama ve gelinlik hediye etme bu durumu ortadan kaldıracağa benziyor. Maliyeti düşüren bu proje kiralamanın yanında maliyetsiz işlemlerde sağlıyor. Bazı siteler güvenirliliği artırarak maddi durumu kötü olan genç kızlara geri göndermek şartı ile gelinlikler gönderiyor.

PEKİ BU SİTELER NELER VE NASIL KULLANILIYOR?

Gelinliklerini dolapta saklama gibi niyeti olmayan kadınlar internet ortamında bu durumu kazanca çeviriyor. İnternet ortamındaki sitelere öncelikle gelinliğin fotoğrafını atıyorlar. İletişim bilgilerini de paylaştıkları bu platformlarda kimisi gelinliğini tamamen bağışlıyorken kimisi de kiralatmak ya da daha ucuzu satmak için koyuyor. Şırnak'tan Edirne'ye kadar ulaştırılan bu gelinlikler alıcılar siteye nikah davetiyelerini ve kişisel bilgilerini bırakıyor. Aracı bu bilgileri bağışçıya ya da kirlatan kişiye yönlendiriyor. Kişiler anlaştıktan sonra gelinlik kargo aracılığı ile gönderiliyor. Gelinlik kiralama sözleşmesi yapan kişiler gönül rahatlığıyla Türkiye'nin dört bir noktasına gelinliklerini bağışlıyor.

Bu kafeye sadece kadınlar girebilir!

İLİŞKİLİ HABER

Bu kafeye sadece kadınlar girebilir!

BİR YORUM YAPIN 1

belkıs 1 yıl önce

gelinligimi kiralamak istiyorum