Havlu kenarı örnekleri 2018 dantel ve iğne oyası modelleri

Türk kadınlarının yıllardır vazgeçemediği ve her zaman ilgisini çeken örgü, geleneksel olarak hayatımızın her yerinde var. Gün geçtikçe el işi motiflerine ilgi artmasıyla da daha çok ün kazanan 2018 havlu kenarı motiflerini sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Geleneklere göre her genç kızın mutlaka çeyizinde yer alması gereken bir süs olan danteli, ev hanımları hobiye dönüştürdüler ve zamanla ortaya çok güzel şeyler çıktı. Havlu kenarları örnekleri, tığ işi sayesinde daha çok tercih edilmeye başladı. Çok çeşit olduğu içinde havlu kenarını işlemek için seçme şansına sahip olabiliyorsunuz. Sizler için en pratik şekilde 2018 havlu kenarları hakkında bilgi hazırladık.

HAVLU KENARI YAPIMI
Havlu kenarını iki farklı model olarak yapabilirsiniz.Bunlardan biri dantel olarak yapılan diğeri de iğne oyası olarak yapılanıdır. Şimdi dantel havludan biraz bahsedelim:

1.DANTEL HAVLU KENARI MODELLERİ 2018

2.

3.

2.İĞNE OYASI KENARI MODELLERİ 2018:

1.Çiçek havlu kenarı oyası ve Mekik desenli havlu oyası
 

2.Çiçek desenli havlu oyası ve Motif desenli havlu oyası



3.Mor kelebekli havlu oyası ve pembe püsküllü havlu oyası

Seramik tava nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Seramik tava nasıl temizlenir?
Nergis bitkisi nasıl çoğaltılır? Yöntemleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Nergis bitkisi nasıl çoğaltılır? Yöntemleri nelerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0